-
Standard RSP member
Vreau HD
chestionar
1.
a. sunteti posesorul unui televizor modern? (marca si modelul)
LG Model 32LH2000 sw version 3.40 . Decodat cu telefonul mobil. Am postat metoda.
b. ce asteptari aveti de la HDTV?
Cat mai multe programe free , calitatea sa fie hd , nu numai cu numele.
c. ce performante de receptie aveti?
28,2 est- 30w atat imi permite amplasarea blocului.
d. descrierea tehnica a instalatiei actuale.
Instalatiile actuale : 1 antena de 0.9 offset cu lnb General Satelitte 0.3 db + motor h-h Optibox DM 3800 + receptor Optibox ( clona dm 500) + cartela Focus . 1 antena de 0.9 offset cu suport home made cu 3 lnb (dereglate complet) + diseq 4/1 + receptor Optibox 550s + cartela tvr
e. contributia personala la dezvoltarea si punerea ei la punct.
In principiu contributia financiara a contat cel mai mult...visele se indeplinesc doar cu bani. Partea cu montat si reglat , softat a fost mult mult mai usor. Busola am improvizat dintr-un ac magnetizat legat de o ata .
2. prezentare tehnica a instalatiei actuale
Am specificat in mare parte datele tehnice la punctul e. Antena a fost montata initial in 2003 pentru un Strong 500 , am adus modificari prin adaugarea mai multor lnb-uri pe suport construit de mine . In timp am schimbat receptorul, cu Kaon ksc 570 , Nokia dbox 2 (pe care l-am adus personal in debug mode ) si care s-a dovedit defect ulterior, Optibox ( clona dm ) actual. Pentru o mai buna stabilitate am pus un dm 500 defect ca server . Am mai adaugat o antena offset de 0.9 cu motor hh optibox dm 3800 reglata personal ...incorect.
Alte contributii ce le am sant cele referitor la modificarea si crearea de skinuri pentru DM 500 in special imaginile EDG NEMESIS . Postate aici in mare parte , 11 000 de vizitatori cred ca spune totul.
Imi cer scuze partenerilor de iesirile mele offline ...testez in continuu.