a. -Inca nu sint posesor de receptor tv HD, dar sper sa fiu cat mai repede posibil.
b. -Imagini mai clare.
c. -90E-30W (n-am mai testat in ultima vreme 90E din lipsa de timp, dar se vedeau unele canale cu semnal destul de mare)
d. - Farfuria de 1.3m Fe,
- Lnb 0.1 db (pocnitoare Golden Edition, functioneaza ireprosabil)
- Soleron VS-2640, la fel, functioneaza ireprosabil.
- echosmart 792+farfurie 0.9
- Actuator+pozitioner SRT-V50
e. -Reglez, monetz, cam orice....
-I-mi place sa testez diverse emulatoare, servere etc... si sa ma joc cu setarile lor, incercand sa le imping spre limite.
-Am testat (ani in sir) diverse receptoare, incepand cu un str4155, dupa care 6155, echosmart, etc... Cele enumerate sint cele care mi-au placut la momentele respective.

- Am creat diverse suporturi pentru farfurii de-a lungul timpului, chiar si farfurii, primele (dupa revolutie!!!) erau facute in curte, dupa o farfurie de aluminiu, in care am turnat beton, si am avut o forma pe care am executat cateva farfurii, culmea aveau calitati excelente, desi foloseam materiale care nu aveau nici o legatura cu subiectul lucrarii.
- Primul meu pozitioner a fost un software, acum destul de multi ani, pe care l-am "crosetat" in Borland Pascal, si am facut partea hardware acasa dupa o schema gandita si dezvoltata pur si simplu din teste. Dadea comanda pe portul paralel si aduna datele pe portul serial, nu stiam sa programez sa iasa si sa intre pe acelasi port. Daca as gasi dischetele (pe vremea aceea, pe asa ceva se salvau datele !!!!) si daca inca sint utilizabile as putea urca sursele pe undeva, dar cred ca nu se ocupa nimeni in acest moment de asa ceva.
- Primul meu receptor a fost unul Home made, facut de un fost coleg de serviciu, care functiona destul de bine, pentru vremea respectiva, era o minunatie.(aprox.1990-1991), pe care in timp am reusit sa-l modific ca sa prinda si cateva canale din banda joasa (astra1D, transmitea primele canale pe acele benzi (10.7 Ghz)
- Cateva receptoare analogice am folosit dupa acel receptor "home made", pe moment nu-mi aduc aminte numele lor...

+ multe alte "magarii", pentru ca este un hobby, care mi-a rapit multi ani din viata.

Bafta la concurs tuturor participantiilor !