a. sunteti posesorul unui televizor modern? (marca si modelul)
nu . am tv classic BEKO cumparat din 2001, in schimb am monitor LCD full HD Philips 240 BW 24 inch . il folosesc adesea ca tv cu tuner extern
b. ce asteptari aveti de la HDTV?
sa pot viziona videoclipuri in format HD
c. ce performante de receptie aveti?
....
d. descrierea tehnica a instalatiei actuale.
antena offset 80 cm ,universal single lnb 0.3db, montura h-h strong-str dm2100 , receptor dreambox500s
e. contributia personala la dezvoltarea si punerea ei la punct.
antena a fost montata in 2006 sus pa bloc, de catre altcineva mult mai priceput ca mine
iar mai tirziu cu motoru , la fel. mie mi ar fi luat mai mult . as fi vrut ,si as fi reusit si singur , dar nu puteam sta prea mult sus pa bloc din cauza vecinilor de la ultimul etaj. mie mi ar fi luat cu siguranta mai mult timp s o montez.
deci nu este instalata de mine
2. Sa faca o prezentare tehnica a instalatiei sale actuale: motor (actuator, motor H-H), antena (tip, dimensiune), LNB (tip, zgomot) si receptor SD utilizat (marca si model)... precum si a contributiei personale in punerea la punct a acestei instalatii. In egala masura creativitatea din punct de vedere hardware este un criteriu de apreciere asa ca puteti descrie eventuale dispozitive electronice, mecanice, interfete construite de voi.
acuma folosesc dreambox 500s, am avut si kaon ksf100 , si echosmart dsb 791 . toate au fost updatate de catre mine cu diferite softuri/imagini, softcam uri,cccam ,etc.