Ceea ce se intampla acum in fotbalul romanesc,daca pot sa-l numesc fotbal,e de neinteles ptr mine,insa cred cu certitudine ca ii depasesc si pe pacalicii aia din conducerea lui.
Se joaca alba-neagra cu aceste cluburi.Daca totusi TAS va spune ca echipele intra in Liga 1 si o va face dupa cateva etape,ce se intampla?
E de neimaginat.Rusine tuturor dein fotbalul romanesc.
Nu inteleg,cum se face ca Dinamo,Rapid,Steaua au datorii si totusi joaca mai departe in Liga1,unde e "judecata dreapta"?
Nu am nimic de castigat nici din faptul ca echipele merg in B sau C,nu am nimic de castigat nici daca ajung in A,ma refer material.Spiritual da,mergeam la meciuri la stadion si in B,pot sa merg si incontiunuare la meciuri si in B,insa totsi sa fii in Liga 1 e altceva.Spuneam ca pot sa merg incontinuare in B la meciuri,dar nu am sa o mai fac,asta o sa fie protestul meu fata de ce se intampa in fotbalul romanesc.Daca toti cei care nu neaparat iubim dar simpatizam fotbalul romanesc sa protestam prin simplul fapt ca nu am mai merge pe stadioane,sa nu ne intereseze meciurile televizate,poate asa sa plece cei de azi,sa vina altii,insa sper ca nu ca ei.
"Rusine Dinu Patriciu!"