Results 1 to 15 of 18

Thread: F.C.Bihor nu a primit licenta in Liga 1.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default F.C.Bihor nu a primit licenta in Liga 1.

Dupa ce in prealabil FC Bihor primise licenta de a juca in Liga 1,acum sa revocat acea hotarare si in consecinta FC Bihor nu v-a juca in Liga 1.
    D-ul Duru iar a facut o greseala si cu FC Bihor si cu Timisoara si cu Craiova...cam multe greseli d-ul Duru...cam multe....
    Ei,asta e....mai stam vreo 7 ani in Liga 2.
    Multumim d-ul Mircea Sandu(NASUL),multumim d-ul Dragomir(Corleone) va multumim.sa va multumesc familia!!!!Peste tot....
    http://www.frf.ro/sectiune/comunicat...cluburi-liga-2
    Respect!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Care este motivul de nu a primit licenta?

Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Clubul are datorii catre jucatori...UEFA impune niste regulamente ce trebuiesc respectate si nu se poate trece peste ele. Eu zic sa il intrebati pe Marius Vizer [patronul clubului FC Bihor Oradea] de ce nu-si plateste datoriile catre jucatori!

Mentioned
    1 Post(s)

Datoriile fata de jucatori nu au importanta asa mare....mai are datorii fata de finante insa sunt in litigiu,si pana la sentinta definitiva nu se pot considera datorii.Problema e ca,comform regulamentului,dupa care s-ar fi dat prima data licenta,acele datorii nu s-au luat in considerare fata de data aplicarii regulamentului dupa care se dau licentele.Insa interesele sunt altele,daca nu intra FC Bihor,intra Moivenii....banii...Dacia....sau e posibil sa intre si Sibiu,sponsorul sau unul din sponsori e cu un alt interes...Atlassib-ul....al cui o fi ca am uitat!?
    Interesant e ce se v-a hotari la sedinta urmatoare....se stie ca si Steaua si Dinamo si Rapid au datorii...sa vedem cum vor fi rezolvate aceste probleme,daca ptr ei se v-a aplica alta hotarare si alt proces de omologare...atunci e clar,fotbalul romanesc e pe cine e mai tare si mare.Interesele sunt mult mai vizibile decat ne-am imaginat.
    cand cineva iti spune"Corleone"si "Nasul"ar trebui sa te puna pe ganduri si sa reflectezi dece ti se spune asa?!Dar,nu cred ca pe ei ii mai intereseaza asta....
    Last edited by sorin8m; 08-06-11 at 00:04. Reason: Regula 12
    Respect!

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Eu te cred ca esti dezamagit, dar chiar daca stai la granita cu occidentul nu trebuie sa uiti ca traiesti in ROMANIA.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Mentioned
    1 Post(s)

@lao-nu e neaparat dezamagire,normal e o oarecare suparare,insa nu doar fata de echipa din orasul meu,ci fata de tot fotbalul din Romania.Si mai vrea pacalilciul ala de Dragomir care mai vrea si sume enorme ptr regiile sale,mai vrea si post TV al LPF sa-si prezinte propriile creatii...oare or mai fi asa cretini iubitorii de fotbal sa mai dea bani pe circul si scenariile facute de dobitocii din FRF si LPF?
    Daca da,atunci cu siguranta "painea si circul"sunt in exclusivitate pentru romani.
    In concluzie....numai am prea multe te spus.Stiti si voi ce ce intampla.Dar ce se intampla nu e bine.
    Respect!