Speranta moare ultima , insa teoria nu se potriveste cu practica
Mai sunt canale HD pe acelasi satelit, deci pot sa preia o parte din pachetul albanezilor.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Speranta moare ultima , insa teoria nu se potriveste cu practica
Conax 0baa:0 .
Cu oscam 6096 nu deschide. Nu e ok ceva in oscam.
Cu 5983 totul este ok.
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Ete si o imagine..........
![]()
Last edited by aliosatvd; 19-12-11 at 20:26.
Omul cit traieste invata si tot prost moare....
MIE NUMI INTRA NIMIC SEMNAL PE EVISON inainte de a schimba satelitul intra om vedea ceo mai fi
La tine nici nu o sa intre pentru ca receptorul tau trebuie ajutat de catre tine, care la randul tau, tu trebuie sa mai citesti un pic despre actualizarea si schimbarea unor date de receptie: TP/SR/FEC/POLARIZARE/MODULATIE si ce mai avem pe acolo. Cu o pagina mai in urma ai tot ce iti trebuie ca sa iti mearga, doar trebuie sa citesti !
Bafta !
am pus tot manual dar nu e nici o sansa stau in spania linga zaragoza
Tp:11595
SR:27500
Polarizare V
FEC 2/3
DVB S2
8PSK
receptor dream 800 hd clon
tvr intra cu semnal 40 antena 1 m
ma bag si eu in seama, nu inteleg mai multe lucruri si anume, nu vorbiti de http://www.satbeams.com/footprints?position=16 dece ar fi probleme cu semnalul? in al doilea rand fiind aproape in inima Europei, nu ar trebuii sa fiu in spotul principal, nu am nici cel mai mic semnal pe frecventa respectiva.. o idee ceva? multumesc
eu receptionez aceasta fregventa cu o antena offset de 1m cu motor, lnb inverto ultra black
azbox premium S=69%--Q=49%
madrid-spania
probabil antena,lnb nu sant reglate corect sau setarile la receptorul tau eventual incearca sa-l receptionez cu un alt receptor
TVR , S=68%--Q=61%
si eu am antena motorizata, vad orice satelit de la 39e la 30w si imi intra cam orice frecventa disponibila, deci exclud probleme hardware sau de pozitionare.. locuiesc in cehia deci sunt pe beam-ul cu cel mai puternic semnal ( nu stiu cum sa ii zic altfel)..
Cu ce receptor nu prinzi?
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Eu am aceleasi probleme cu un receptor Optibox, daca nu introduc manual setarea de ON sau OFF (in functie de provaider) nu se activeaza transponderul ! Deci semnal este, doar trebuie sa faceti diferite setari in receptor.
@lao am un amiko 8800
@dic_star79 la ce te referi cand spui setare on/off? cel putin pe al meu nu prea am foarte multe setari ce pot face la introducere manuala..
pai mie numi intra cum am zis mai sus am intrat in dream si am pus totul manual nici o sansa tvr 1.2.3 hd si restul intra dar evison nu si antenele intra cu pixeli antena motorizata de la 30 west la 28 est 1 metru
sa vedem daca sta cineva linga zaragoza si are semnal