Văd ca cipryDXfeed e din Alba,tu aliosatvd,unde e acasă ăsta ?
Văd ca cipryDXfeed e din Alba,tu aliosatvd,unde e acasă ăsta ?
a disparut evision?
Semnalul este de la o antena de 2M, la postul anterior am testat pe o antena de Akta de 0.95-1.00M.
@mar1us - Teleorman.
Omul cit traieste invata si tot prost moare....
Cred ca semnalul ptr. acest pachet e foarte slab. Mai slab decat inainte. Din cauza asta intra cand si cand. De ex. acum am 3.5db (pe antena de 1.2 in secundar) si fara semnal pe antena de 0,9 de la Akta.
Se pare ca noul satelit este mai prost la semnal am observat si la anumite feed-uri.
Pozitia asta zici ca este blestemata , la ce acoperire are pe hartie ar fi trebuit sa fie semnal cat cuprinde ... dar nu prea este .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Conax 0baa:0 .
Cu oscam 6096 nu deschide. Nu e ok ceva in oscam.
Cu 5983 totul este ok.
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Ete si o imagine..........
![]()
Last edited by aliosatvd; 19-12-11 at 20:26.
Omul cit traieste invata si tot prost moare....
MIE NUMI INTRA NIMIC SEMNAL PE EVISON inainte de a schimba satelitul intra om vedea ceo mai fi
La tine nici nu o sa intre pentru ca receptorul tau trebuie ajutat de catre tine, care la randul tau, tu trebuie sa mai citesti un pic despre actualizarea si schimbarea unor date de receptie: TP/SR/FEC/POLARIZARE/MODULATIE si ce mai avem pe acolo. Cu o pagina mai in urma ai tot ce iti trebuie ca sa iti mearga, doar trebuie sa citesti !
Bafta !
am pus tot manual dar nu e nici o sansa stau in spania linga zaragoza
Tp:11595
SR:27500
Polarizare V
FEC 2/3
DVB S2
8PSK
receptor dream 800 hd clon
tvr intra cu semnal 40 antena 1 m
ma bag si eu in seama, nu inteleg mai multe lucruri si anume, nu vorbiti de http://www.satbeams.com/footprints?position=16 dece ar fi probleme cu semnalul? in al doilea rand fiind aproape in inima Europei, nu ar trebuii sa fiu in spotul principal, nu am nici cel mai mic semnal pe frecventa respectiva.. o idee ceva? multumesc