eu am cardu tvr in modul viaaces,dar nu deskide
puteti sa dati mai multe detalii , pote pe PM
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
de pe ce local mai exact functioneaza programele astea,este cineva care ii functioneaza toate?daca are cineva localul,as fi interesat de un schimb
Momentan nu stiu sa fie carduri in share ale acestui provaider, mai ales ca nu sa lansat oficial si nici nu stim cei cu el.....asa ca ai de asteptat.
A deschis si la mine....
Deoarece via are ecm mai mic decat conax si oricum din via nu deschide, recomand sa puneti in CCcam.prio
si daca aveti cu ce, o sa vedeti lumina... in cccamI: 0500:025900 # TVRHD
P: 0baa:000000 # Hello/Tring/Evision
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Curios mie imi deschide si fara prio
Pai da, ma refeream la TVRHD cu prio.
In alta ordine de idei acum nu este sonor pe A1,national,prima, kanal d, otv, restul au sunet.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Ce receptor ai? Poate verifica cineva daca este sunet si pe alte receptoare in afara de dreambox?
Vu+duo. Au fost in regula toate pana acum...
Stiu ca de antena 1 s-a plans multa lume. Si am vazut ca sunetul este aac. Probabil dm800 nu stie de acest format.
N-am 800
Si pana azi au mers fara probleme!!!!