Da, se poate.Cu tuner mpeg4 pentru canale HD. Antena de care ai nevoie e in functie de puterea semnalului . Daca ai 50 de metri de emitator probabil ca merge cu o sarma.
La mine la vreo 25 km merge cu un yagi si cu un televes
am o intrebare? in zonele cu acoperire dvb-t din romania (bucuresti,cluj), se poate receptiona semnalul doar cu un televizor full hd cu tuner dbv-t? mai este nevoie de un stb sau antena speciala dvb-t? o antena simpla, yagi pentru semnal analogic este buna? ma refer la bucuresti, zona crangasi-giulesti. exista dvb-t cu acoperire in constanta, eu cred ca nu dar poate cineva confirma?
Da, se poate.Cu tuner mpeg4 pentru canale HD. Antena de care ai nevoie e in functie de puterea semnalului . Daca ai 50 de metri de emitator probabil ca merge cu o sarma.
La mine la vreo 25 km merge cu un yagi si cu un televes
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Daca Tv tau are tuner MPEG 2(poate receptiona canale SD), daca are si MPEG 4 (poate receptiona si canale HD), receptia se poate face cu o banala antena daca te afli in apropierea emitatorului sau cu antene mai performante la peste 100 km de emitator. Pentru zona Constanta daca ai deschidere catre bulgari poti sa incerci emitatorul de la Varna sau Burgas, momentan sunt in teste. Emitatoare Dvb.T in zona ta nu sunt momentan.
Salut la toti!
Ce se stie in privinta asta ,despre zalau si zona lui? Sunt prezente programe digitale? M-ar interesa dac in jurul zalaului cca 10-15 km ce se pote prinde. Este vreun site unde sunt expuse datele astea? Multumesc!
Nu.
Nu.
![]()
:
Uite o harta cu acoperirea pentru emitatoarele de la Bucuresti si Sibiu : http://www.dvbt.ro/canalul-54-738-mhz/