-
Am inlocuit azi senzorul de pe panoul frontal si parca merge un pic mai bine. Am testat ambele modele de senzor cumparate (TSOP 4836 si 4838 ).
---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 10:44 ----------
Cu aceasta ocazie am renuntat si la modem. Ramane mai mult spatiu pentru ventilatie. Pentru mine este inutil. Am constatat ca mai exista un port usb pe placa de baza de care nu stiam si pe care o sa conectez un stick usb (asta daca gasesc unul mic ca dimensiune).
-
Standard RSP member
Inainte de a schimba senzorul recomand celor ce vor sa faca teste mai intai doar sa modificati telecomanda ( strap pe acele 2 rezistente ca in foto aratate) - electronistii stiu de ce - si o sa aveti surpriza sa va functioneze perfect fara schimbarea senzorului dupa receptor.
-
Old Member
Da. Dar cei care vor sa faca asta trebuie sa stie ca bateriile de la telecomanda vor tine mai putin decat de obicei.
.
-
Probabil ca se schimba la 2-3 zile bateriile. Eventual conectam telecomanda la un alimentator ca sa nu mai dam bani pe baterii.
-
Golden Member
Eu am pus ieri un senzor de la conserva de Jiji (NA 1160) si merge mul mai bine ,exact cum a spus adi sony .
-
Standard RSP member
tsop 4838
Am inlocuit mai devreme senzorul IR de la dm800 clona cu un senzor tsop 4838 si, desi i-am tras o lipitura de te doare capul cand o vezi, merge muuult mai bine, chiar si cand tin telecomanda in directia opusa...