@zmeura , un hacker ca el sta ascuns printre noi si loveste nimicitor asa ca ai grija cu pozele alea deocheate ca poate umple netul cu ele
@zmeura , un hacker ca el sta ascuns printre noi si loveste nimicitor asa ca ai grija cu pozele alea deocheate ca poate umple netul cu ele
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Mai,voi astia de mai sus,bag seama ca de fapt scrie ciutura in locul vostru ca imi vreti numai raul.
Sa mor eu daca nu am impresia ca sunt singurul care mai scrie pe aici cu userul adevarat,in rest de fapt scrie ciutura ala.Gata,opresc pc-ul,monitorul,arunc tastatura pe geam si scot si bateria de la bios ca daca la Iphone transmite bateria bag seama ca si la pc e la fel.Hai pa,ma ascund ca apare hakerul,ma bag la buda.![]()
:
si acolo esti vanat de hacker ... vezi ca dupa ce tragi apa mai ramane unul deasupra , ala este hackerul
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Gresit, ala de deasupra este cel i-a dat parolele sa se joace cu ele; sa vada daca se potrivesc.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
mi-am pus si firewall la frigider ca dupa ce mai am doar o fasole si o ciorba de cartofi ma lasa hackerul si fara alea .... mama lui de bagacios
Treaba voastra,iar ati banat un user valoros.V-am spus eu ca altii il tin de bun chiar si dupa ce a recunosc ce prostii a facut si voi il dati afara.Rusine,de asta e forumul acum in flacari.
PS:Am sunat la pompieri,sper sa ne salveze forumul.
PPS: Gata,am gasit la altii ca aici la voi nu se poate.Deci CEL MAI TARE HACKER EVER: "zmeteatmx" ID DE MESSENGER.Trebuie sa il contactez si eu sa il rog sa nu mai dea atata foc la forumul asta.
Last edited by zmeura; 28-05-11 at 12:03.
:
puteai sa iei de aici datele http://sateliti.info/showthread.php?23297-ciuturica dar na
cat despre ala de care zici tu cu iphone poate e chiar vecinu....mai sti
Eee,glumeam.Vroiam doar sa le aduc si altora aminte ce id are,sa stie cu cine au de a face.Doar e "vedeta" acum.
:
este bine ce zici tu, doar ca asta (KIS) vine prestabilit cu toate aceste setari, iar in legatura cu AVG si altele dupa nenumarate teste si virusi luati am revenit la kis...... asta este o parere personala.........![]()
"SEMNATURA MEA"
Zmetea asta se crede hacker de cand s-a invartit pe aici http://rstcenter.com/forum/ sub numele ciuturax,dar si pe acolo si-a luat ban ca a facut copy-paste la date despre carduri bancare.La aia vad ca nu "le-a dat foc".
PS:In rest se facea ca oferea linii cccam free pentru a avea ip-urilor unora mai putin cunoscatori.Daca aveti linie de la el mai bine o stergeti.
Last edited by zmeura; 28-05-11 at 16:39.
:
@supersonic...eu iti recomand
1.spybotsd....ce folosesc eu,zic eu ca e super bun facut de romanasu nostru,nu misca nimic
2.avg
3.kasp
acuma te mai uiti si la ce resurse consuma ca conteaza si astea ce naiba sa faci,e adevarat ca nu toti avem super pc uri