Results 1 to 15 of 89

Thread: Cum trecem toti pe oscam?asa

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

cu vizitatorii profilului meu nu se poate incepe ceva ? zice ca totalul de vizitatori 31 iar last 10 visitors apar cu username

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@zmeur asta e cuvantu magic....INCURCA......ca in rest

imi pare rau ptr ca tot ce face nu face,sa zic asa cu capul lui,il ajuta novici,pacat ptr ei ca se arunca la locale exotice si la marele ajutor prin team de la o persoana necunoscuta

mai sant cateva posturi pe rdi referitor la cum sare sa ajute pe ce i care au probleme dar nu le am mai postat,se poate vedea simplu cautand posturile userului @alcatel

pacat ptr ca prin acesti novice,incepatori,sant probabil si viitori hobbysti in adevaratul sens al cuvantului care cad in plase ale imbecililor

poate ar trebui facut si un regulament cu niste reguli de baza ptr incepatori cum sa nu cada prada astora si celor de pe mokazi
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default deja imi place

iar eu?uite cum se trezeste forumul la viata.....macar mutati threadul asta altundeva...chiar nu are legatura cu cccam-ul.

Mentioned
    0 Post(s)

ai tu impresia ca era mort pana acum????

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Toata discutia asta, se pare ca scapa de sub control in directii anapoda.

Daca liniile de share (toate, din toate box-urile) ar fi imperecheate cu host-ul sau IP-ul (doar daca cel extern e fix !!!) poate sa-ti fure toate liniile si sa si le bage-n fund, pentru ca, de linie se poate conecta doar cel care are ip-ul identic cu ip-ul host-ului, sau si mai drastic, cu IP-ul fix al celui la care s-a imperecheat cu acel IP. In primul caz ar trebui sa fure si parola de la host, pentru a updata host-ul cu ip-ul propriu si sa poata folosi linia, iar in cazul celui care are ip fix si linia este imperecheata cu acel IP, poate sa-si bage linia in box de 100 de ori si tot nu se va conecta veci la server.
    Pana la urma cu putina atentie hotii de linii, vor putea publica liniile si in ziarul local, pentru ca nimeni altcineva nu se va putea conecta de ele decat cel caruia i-a fost facuta linia.

Pana la urma ce rost are furtul de linii in asemenea conditii ???

@ciutura cred ca se poate iesi din anonimat si mai elegant, nu neaparat speriind pe cei care nu inteleg ce se intampla in box-ul lor. Pe acest forum nu prea ti-ai nimerit publicul ! Cauta pe la altii, poate, poate....

Mentioned
    0 Post(s)

nu e anapoda deloc,precum vezi linile nu sant furate de la userii cu experienta,sant de la cei novice fara experiente dornici dupa locale exotice
    e adevarat ca apuca sa vada cine intra primu dar asta e o alta prob....e vorba de acest fenomen
    e adevarat pui ip in coada la F daca e ip fix sau hostu dar te intreb cati crezi ca stiu asta????ai sa te speri de numarul lor cu toate ca exista atata info

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu din cate linii am doar unul singur mi-a cerut adresa dyndns ca sa o puna la el,si am de la useri cu vechime si care mai stiu si cu ce se mananca.Deci prea putini sunt cei care securizeaza linia F.Da,e o greseala.
    Daca iti deschizi porturile si lasi parola default el poate nu foloseste linia de la tine,dar iti afla ip-ul,te testeaza daca "e deschis" si iti copiaza liniile.Deci trebuie si una si alta.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mie imi place de "vecini" (nu merita sa le faci reclama),nici dupa 3 saptamani nu au sters link-ul de la "Dreamboxedit 4.2 without install" care era tot cu virus.
    Pacat ca o patesc useri care folosesc aceeasi parola pe mai multe forumuri,dar asa patesti daca vizitezi forumuri obscure.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

da stiu,am vazut,pacat,unul dintre ele parca e sters,eu prin linkurile ce le am postat am vrut sa fie o cale mai usoara la info chiar daca nu mi a placut ca fac asta

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai ori suntem ghenari ori nu mai suntem
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sal
    si mie mi sa intämpat sa posteze altcineva in locul meu dar facea numai reclama la o karte cu bucluck
    si aici chiar + inca 3 forumuri

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default diablo

timisorean?
    frumos oras avem.de abia astept sa ajung acasa in viena...