deci inca o data raman la concluzia mea ca e un hacker de doi lei,un frustrat
dar de ce dracu i spun hacker,sant tampit la cap
Lasati omu sa se creada hexor
Pai dupa ce a frecat 3 useri si probabil i-a incaltat pe altii cu un virus se poate crede si "ekar" ca deja la cat incurca aproape ca e.
:
Stati linistiti eu sunt pe el acum si doresc sa vad ce hexor mare e omu
cu vizitatorii profilului meu nu se poate incepe ceva ? zice ca totalul de vizitatori 31 iar last 10 visitors apar cu username
@zmeur asta e cuvantu magic....INCURCA......ca in rest
imi pare rau ptr ca tot ce face nu face,sa zic asa cu capul lui,il ajuta novici,pacat ptr ei ca se arunca la locale exotice si la marele ajutor prin team de la o persoana necunoscuta
mai sant cateva posturi pe rdi referitor la cum sare sa ajute pe ce i care au probleme dar nu le am mai postat,se poate vedea simplu cautand posturile userului @alcatel
pacat ptr ca prin acesti novice,incepatori,sant probabil si viitori hobbysti in adevaratul sens al cuvantului care cad in plase ale imbecililor
poate ar trebui facut si un regulament cu niste reguli de baza ptr incepatori cum sa nu cada prada astora si celor de pe mokazi![]()
iar eu?uite cum se trezeste forumul la viata.....macar mutati threadul asta altundeva...chiar nu are legatura cu cccam-ul.
Toata discutia asta, se pare ca scapa de sub control in directii anapoda.
Daca liniile de share (toate, din toate box-urile) ar fi imperecheate cu host-ul sau IP-ul (doar daca cel extern e fix !!!) poate sa-ti fure toate liniile si sa si le bage-n fund, pentru ca, de linie se poate conecta doar cel care are ip-ul identic cu ip-ul host-ului, sau si mai drastic, cu IP-ul fix al celui la care s-a imperecheat cu acel IP. In primul caz ar trebui sa fure si parola de la host, pentru a updata host-ul cu ip-ul propriu si sa poata folosi linia, iar in cazul celui care are ip fix si linia este imperecheata cu acel IP, poate sa-si bage linia in box de 100 de ori si tot nu se va conecta veci la server.
Pana la urma cu putina atentie hotii de linii, vor putea publica liniile si in ziarul local, pentru ca nimeni altcineva nu se va putea conecta de ele decat cel caruia i-a fost facuta linia.
Pana la urma ce rost are furtul de linii in asemenea conditii ???
@ciutura cred ca se poate iesi din anonimat si mai elegant, nu neaparat speriind pe cei care nu inteleg ce se intampla in box-ul lor. Pe acest forum nu prea ti-ai nimerit publicul ! Cauta pe la altii, poate, poate....
Mie imi place de "vecini" (nu merita sa le faci reclama),nici dupa 3 saptamani nu au sters link-ul de la "Dreamboxedit 4.2 without install" care era tot cu virus.
Pacat ca o patesc useri care folosesc aceeasi parola pe mai multe forumuri,dar asa patesti daca vizitezi forumuri obscure.![]()
:
pai ori suntem ghenari ori nu mai suntem![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !