@ciutura nu ne intereseaza abilitatile tale de hacker ... fii calm si limiteza-te la specificul forumului si termina cu "valurile" ca nu te prinde si o sa ai probleme cu logarea pe forum apoi .
Acest topic se incheie aici .
@ciutura nu ne intereseaza abilitatile tale de hacker ... fii calm si limiteza-te la specificul forumului si termina cu "valurile" ca nu te prinde si o sa ai probleme cu logarea pe forum apoi .
Acest topic se incheie aici .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
o sa facem un pic de investigatie insa acum merge netu in draci si timpu limitat,dar facem
ptr inceput am sa postez toate ip de la posturile cu probleme
ip reale sa zicem asa am sa le colectez de la toti useri implicati pe fiecare post in parte
o sa dureze un pic ptr ca timpu meu e un pic limitat.....daca se ofera cineva in plus de la staff e ok daca nu...nu
deci...
ip din primu post cu problema The IP Address is: 89.xxxxxxxxx
The host name is: xxxxx
ip din postu unde recunoaste ca nu e el e sa zicem de bucuresti
la cererea publicului am redeschis acest topic ... @ciutura se pare ca ai deja fani![]()
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu avea rost,a inceput cu o arhiva virusata si s-a terminat cu marmota care se ocupa de ciocolata.
Plus ca e offtopic rau pentru o sectiune asa serioasa.
:
ce mai este serios pe aceasta lume![]()
Trimte-l la offtopic ca nu are nici o informatie utila.Parerea mea,hac,dupa berea de la meci.![]()
:
nu ma bag ca si asa am fost mustrat ca l-am inchisdeh se trezise erdeistu din mine