Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 16 to 30 of 89

Thread: Cum trecem toti pe oscam?asa

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Si pana la urma a trecut cineva la oscam? S-a speriat cineva? Si daca va fura liniile ce daca? Nu puteti sa o luati de la capat?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Iti dai seama ca daca ar exista asa ceva il poti freca pe un partener de share de isi ia campii?O ia de la capat dar dupa 1-2 saptamani ii publici iar liniile si el habar nu are cine ii face asta.Plus ca in cateva luni ar fi varza pe cccam,daca ai 30 de parteneri se trezeste sigur unul destul de prost sa iti faca nasoalele astea.

Asta care tot fura parole ar trebui prins cumva.Puneti public IP-urile de pe care a postat,poate a fost atat de prost incat nu s-a protejat,cu toate ca nu sunt mari sperante.E roman clar,a postat la vecini un text mai lung care nu e tradus cu google sau ceva.
    Si-a facut cont pe un forum,apoi foloseste parolele unuia care ori s-a infectat cu virusul pe care il publica ori l-a lasat pe respectivul pe la el prin PC.Se vede ca stie parola/parolele aceluiasi user pe mai multe forumuri.Banuiesc ca nu are nici de lucru,sa stai sa pui virusi pe niste forumuri doar asa ca sa le dai altora de lucru.Un handicapat.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default heh

Quote Originally Posted by radutyu View Post
    Se pare ca domnu Ciutura se tine de prostii unde este un virus hop si el
    nu ma complic eu cu asa ceva....nu stiu care e folosul daca iti iau tie sau la tot forumul asta parola ...mare vrajeala..daca stiau virusii astia sa iti ia banii din portofel atunci da poate faceam si eu vre-o 2,3 ca sunt sute de manuale pe net despre ce si cum sa faci... si cu faza hop si el pai normal ca ca sunt curios de codul sursa de la program daca chiar exista.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

ai dreptate domnu ciutura sa te spulbere de pe forumuri aiurea parca ti-e necaz ,se poate intoarce totul impotriva ta vreodata ,asa cum exista bine exista si rau,este bine sa vrei sa cunosti sa inveti dar fara sa incomodezi pe nimeni
    DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
    Multumesc RSP,si cit mai multe discutii

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ...

bine ma....deci nu esti multumit nicicum a? si daca te zboara ce?iti faci alt cont mare pierdere.Adica am fost baiat bun si ti-am zis sa iti schimbi parolele si tu tot nervos esti.Poate ca am parolele la tot forumul asta si la ala de la rdi..poate nu.Si gunoiu asta de exploit nu ma intereseaza pt ca am altu mai bun care stiu ca merge.si chestia asta e ca expresia aia sa furi de la un hot...pana la urma card sharing-ul nu e legal si nu e 1 de pe toate forumurile astea ca intra aici sa isi skimbe imaginile pe dream ca se uita la ddtv fta...sa fim seriosi acum.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

deja treci la taranisme,pina n-o da romanu de gard nu se poate ,asa ca o zii buna si sa-ti merga bine in continuare am terminat nu am ce sa spun daca asa se poate discuta cu domnia voastra este ultimul cuvint pe care ti-il adresez,multumesc
    DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
    Multumesc RSP,si cit mai multe discutii

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ciutura eu nu vad pe nimeni nervos aici in afara de tine. Pastreaza discutia in limitele bunului simt.
    In afara de asta, nu intereseaza pe nimeni ce talente ascunse ai tu, de vad ca te lauzi intruna intr-un topic unde se vorbeste despre altceva.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

...Si gunoiu asta de exploit nu ma intereseaza pt ca am altu mai bun care stiu ca merge...
    Si marmota invelea ciocolata.
    :

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@ciutura nu ne intereseaza abilitatile tale de hacker ... fii calm si limiteza-te la specificul forumului si termina cu "valurile" ca nu te prinde si o sa ai probleme cu logarea pe forum apoi .

Acest topic se incheie aici .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

o sa facem un pic de investigatie insa acum merge netu in draci si timpu limitat,dar facem

ptr inceput am sa postez toate ip de la posturile cu probleme

ip reale sa zicem asa am sa le colectez de la toti useri implicati pe fiecare post in parte

o sa dureze un pic ptr ca timpu meu e un pic limitat.....daca se ofera cineva in plus de la staff e ok daca nu...nu

deci...

ip din primu post cu problema The IP Address is: 89.xxxxxxxxx
    The host name is: xxxxx

ip din postu unde recunoaste ca nu e el e sa zicem de bucuresti
    Last edited by XVanish; 26-05-11 at 22:33. Reason: atentie la confidentialitatea userilor!
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Mentioned
    0 Post(s)

la cererea publicului am redeschis acest topic ... @ciutura se pare ca ai deja fani
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu avea rost,a inceput cu o arhiva virusata si s-a terminat cu marmota care se ocupa de ciocolata.
    Plus ca e offtopic rau pentru o sectiune asa serioasa.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

ce mai este serios pe aceasta lume

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Trimte-l la offtopic ca nu are nici o informatie utila.Parerea mea,hac,dupa berea de la meci.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

nu ma bag ca si asa am fost mustrat ca l-am inchis deh se trezise erdeistu din mine

Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast