sa speram ca il muta pentru al inlocui pe 1H si nu pentru backup ... cat despre spot nu cred ca va fi pastrat cel de acum al lui 2c
In curand Astra 2C o sa ajunga la pozitia 19.2 si va inlocui pe Astra 1H. Ce va aduce nou Astra 2 C pentru Romania? In primul rand o acoperire mai buna fata de Astra 1 H( in cazul in care spotul va ramane cel actual : http://www.ses-astra.com/business/en...ra2c/index.php ) . Ce se afla la ora actuala pe Astra 1H : http://www.lyngsat.com/astra1h.html
Ramane de vazut daca anumite transpondere ale provaiderului CSAT vor fi mutate pe Astra 2C sau vor fi realocate pe transponderele ramase de la UPC.
sa speram ca il muta pentru al inlocui pe 1H si nu pentru backup ... cat despre spot nu cred ca va fi pastrat cel de acum al lui 2c
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Ramane de vazut , cred ca intr o luna de zile o sa ne convingem daca o sa modifice spotul sau nu!
20.05.2011
Pozitia satelitului Astra 2 C se afla pe 21.3° Est.
![]()
Ne ferice si pe noi cei de la SES cu un spot favorabil sau ne dau o mare teapa.
A ajuns la 19.22 sa asteptam sa vedem de la ce data intra in functiune si cu ce !
23.05.2011 ora 22:53 !
Astazi a ajuns pe 19.3°E !!!
![]()
Parca am un sentiment ca nu o sa mute mai nimic,poate pe cele analoage!
backup in caz de nevoie scrie pe el
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Cred ca ne-am bucurat degeaba. Azi 24.05 ora 13:30 este la 18,77". Avind in vedere ca cel mai vestic satelit astra functional este KR la 19,17"parca ceva nu e in ordine .
DM 800 (clona ) ; 1.9 Al ; si altele
Deci e cu şmen pozitionarea la 19.2, pana la urma o sa fie pozitionat corect.
Oare din acest motiv nu imi inra mine anumite programe de pe CSAT ?
Disney Magic, National GEO, Ushuaia, TF1 etc. si de la HD si standard...
Restul pe 19 merg...
Ora 23:50 . 2C a ajuns la 18,57". Ceilalti sateliti astra sint plasati intre 19,32" si 19,17" . Ciudat !
Last edited by kuki222; 25-05-11 at 00:59.
DM 800 (clona ) ; 1.9 Al ; si altele
In curand incep testele pe Astra 2C !