Deoarece mi-au picat amandoua dream-urile(din cauza tensiunii) m-am gandit sa imi iau alte receivere.
Oscilam intre ceva nou sau second-hand si clone sau original.
Dupa cum stiti si voi,fiecare cu + urile si - urile lor.
Pentru ca sunt nehotarat vreau sa va cer si parerea voastra.
La inceput voiam sa iau 2 second-hand,(asa cum aveam la inceput 500 si 800,clone ambele)apoi m-am razgandit,sa fie noi....iar dilema,clone sau originale...!?
Nici acum nu stiu exact.
Totusi as incerca si alta versiune de receiver cu Linux.
Va cer parerea celor care le aveti cu receiverele Linux,ce ati face in locul meu?Ce ati alege?
Tot stand si negociind in mintea mea,am ajuns la....varianta sa-mi iau receiver nou.Si sa incerc si altceva.M-am decis ca sa le iau pe rand,in functie de buget si apoi mai vad.
Pentru moment m-am "impotmolit"la...http://www.azbox-digital.com/index.p...egistos&id2=14
Bineinteles la varianta cu ambele tunere,satelit si terestru.
Nu prea stiu multe despre AZBox,de aceea cei care aveti un astfel de receiver as dori opiniile voastre cu bune si rele.
Daca acest aparat are suport si unde se situeaza ca si calitate,raportat la DM clone.
Daca se pot inlocui imaginile,sau sa fiu mai explicit,daca se poate "utiliza" la fel ca si DM-urile?
Sunt binevenite orice idei si sugestii legate de achizitia unor receptoare.
Avand in vedere ca bugetul e limitat,pentru moment,poate ma ajutati si cu un magazin cu preturi mai mici.
Va multumesc anticipat.