-
Standard RSP member
dm800 hd???
sal ...am imaginea dreamelite 1.33 si de duminica nu mai merg canalele codate sitie cineva ceva? am tot incercat cu softcamuri cu hacksat la key si tot nu deschide imaginea doar scris apare...nu mai stiu ce trebuie sa instalez si unde pt. ca nu am mai avut probleme deloc ...un sfat ceva...thx.
-
Member
Beginner
Verifica internetul, liniile, conexiunea.....verifica-ti cfg la cam-ul care-l folosesti, cine stie poate s-au sters liniile, in ultima instanta e probabil sa fie de la imagine. Elimina celelate cauze inainte de a pune alta imagine, 99% e din alt motiv
-
Standard RSP member
ok incerc astazi si anunt...
-
Banned
c fake
daca se conecteaza la liniutza si e ecranul negru...e posibil ca cel de la care ai sa aiba un fake din care tragi si tu.
-
La CS STUDIO, stiu ca daca e negru inseamna ca ori altcineva ia furat linia si intrebuinteaza si celalalt sau sia schimbat locatia des. Recomand in acest caz la linia F sa se intrebuinteaza optiunea la sfarsit sa se puna dyndns adresa. In asa fel daca pe dyndns nu e acelasi ip ca si pe care ia persoana respectiva nu o sa mearga la el. Posibil si la linia respectiva sa se poate face asa ceva
-
Standard RSP member
va multumesc pentru raspunsuri dar am rezolvat......nu mai era bun softcamul care era si am pus scam....merge brici....thx.
bine inteles am schimbat si imaginea am pus Newenigma2,dar cred ca pun iarasi Dreamelite blackhole...ca merge mai bine...