Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 18

Thread: Hinturi ,Ponturi ,How To pentru un share perfect cu ipbox !

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

X-sat - nu stiu daca imaginile pentru 9000 sint cu probleme ! dar sint absolut sigur
    ca actuala imagine 1.3.0 este una perfect stabila si nu prea inteleg ce fel de
    probleme ai intampinat ! Solutia cu multiboot este OK cat timp nu esti decis ce
    imagine sa folosesti ... eu am fost de la bun inceput partizanul imaginii in flash ca
    fiind solutia naturala si cred ca nu m-am inselat ! toate imaginile IPBOX au la baza
    imaginea Tideglo asa ca cel mai eficace lucru este sa instalezi chiar o imagine
    Sif Tideglo ... sa pui pe ea un emulator ...evident Oscam ...si gata ! fara alte
    floricele ... si vei vedea ca imaginea merge foarte bine ! te pot ajuta in acest
    sens ... daca ai una , doua linii de calitate ... vei constata ca diferentele sint ...
    povesti cu pesti !
    Imaginile mai noi ...sa zicem din ultimul an , imagini scoase de PKT si de AAF
    nu mai au la baza imaginea Tideglo ...ci GIT-ul SH4 pe care nu se regasesc
    modificarile facute de Tideglo. O alternativa buna la imaginea Sif este imaginea
    AAF dar ... fiind o imagine plina de facilitati ... creste regia sistemului si s-ar putea
    ca pe ici pe colo sa mai ai cate o surpriza ...firesc la cat de complexa este !
    Last edited by MihaiP; 16-05-11 at 08:20.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Nici eu nu stiu ce creaza instabilitatea. Antena este cu motor H-H (USALS), in receptor este un HDD care sa incinge cam tare chiar cand merge ventilatoru. Ma gandeam sa-l scot dar am citit ca stickurile mari (32Gb) nu sint recunoscute. Asa este ? Combinatiile de tunere DVB T/S2 si C/S2 nu influenteaza stabilitatea.. sa incerc tuner S2 singur ? In general nu 'tine' mai mult de o jumatate de ora de butonare fara crash, cel mai des ecran verde, mar rar freez sau zapada. Voi ce aveti in flash ? Ati incercat PKT Gold flash ? are multiboot ?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu in flash nu prea tin nimic pentru ca mi se pare putin dificil sa modifici si sa dai drepturi la anumite foldere si fisiere .De asta folosesc imaginile pe usb .
    Intradevar in flash booteaza cel mai repede, cel putin la mine .Am avut in flash si pkt si mi s-a parut imagine bunicica,poti instala oscam cu usurinta si modifica fisiere oscamului dar cam atat, as zice eu de ajuns dar daca vrei mai mult trebui sa afli cum sa dai drepturi la anumite fisiere .
    Daca vrei imagine perfect stabila dar cheala(pe care poti instala aproximativ tot ce doresti) sif tideglo e cea mai cea.In rest sunt toate modari ,adaugiri,alte imagini dar nu la fel de stabile,am mai scris mai sus ,aaf e completa pe multimedia,citeste flacuri etc dar inca mai da cate un crash din cand in cand,pkt e dupa tideglo dar ea sufera din urma phytonului care mai da si el din cand in cand ecran verde .Daca vrei multiboot incearca sa pui pkt in flash iar in meniu ai sa gasesti ce trebuie sa-l faci multiboot .
    2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default oscam emu ...or no!!!

Salut!

Mai de mult nu am avut timp sa ma ocup cu boxu, azi ma-am pus si am vrut sa ma uit la Olandezi si la Francezi ,adica: Astra19 si astra 23,5 E si cand sa ma uit nu mai merg posturiile cu oscam. Tot cu acesta configuratie mi-a mers in aprilie si au fost ok. Ce sa intamplat ? Sa facut schimbari?
    Stie cineva ceva? Nici Hello hd nu vrea sa maerga perfect. MI-a mai zis si alti da eu am zis ca au gresit ei cu ceva. Si acuma vad ca are lumea dreptate!
    Deci am sifteam extreme edition ultimu, cu oscam swn 4737 . Configuriiile in aprilie la aceste pachete au fost ok. Daca este un doctor intre noi, il rog sa ma ajuta! S-au sa ne ziceti daca merg voua pachetele canal Digital Nl depe astra 19 si 23,5? si Csat de pe 19 de exemplu M6 Music club daca va merge in continuu. Ca la mine merge aprox un minut si cu asta basta!
    Astept , sa raspundeti! O Zi buna!