Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 18

Thread: Hinturi ,Ponturi ,How To pentru un share perfect cu ipbox !

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

X-sat - nu stiu daca imaginile pentru 9000 sint cu probleme ! dar sint absolut sigur
    ca actuala imagine 1.3.0 este una perfect stabila si nu prea inteleg ce fel de
    probleme ai intampinat ! Solutia cu multiboot este OK cat timp nu esti decis ce
    imagine sa folosesti ... eu am fost de la bun inceput partizanul imaginii in flash ca
    fiind solutia naturala si cred ca nu m-am inselat ! toate imaginile IPBOX au la baza
    imaginea Tideglo asa ca cel mai eficace lucru este sa instalezi chiar o imagine
    Sif Tideglo ... sa pui pe ea un emulator ...evident Oscam ...si gata ! fara alte
    floricele ... si vei vedea ca imaginea merge foarte bine ! te pot ajuta in acest
    sens ... daca ai una , doua linii de calitate ... vei constata ca diferentele sint ...
    povesti cu pesti !
    Imaginile mai noi ...sa zicem din ultimul an , imagini scoase de PKT si de AAF
    nu mai au la baza imaginea Tideglo ...ci GIT-ul SH4 pe care nu se regasesc
    modificarile facute de Tideglo. O alternativa buna la imaginea Sif este imaginea
    AAF dar ... fiind o imagine plina de facilitati ... creste regia sistemului si s-ar putea
    ca pe ici pe colo sa mai ai cate o surpriza ...firesc la cat de complexa este !
    Last edited by MihaiP; 16-05-11 at 08:20.