te legi de artifici zmeura....dar e dreptu tau sa intelegi ce vrei si cum vrei.......cat despre acele legi chiar nu au legatura cu subiectu dar ma bucur ca ai inteles lucru asta,era doar un ex vizazi de aceasta tema,cand apare o lege care nu ne convine astea sant motivele:ce interes,ce castig,ce dracu nu are treaba,tara arde et etc
la noi nici cand se da spre aprobare o lege de interes tot nu e bine ca deh sant acolo vreo 3 paragrafe care nu sant la asentimentu unora si uite asa ne iau toti draci si iasa un mare RAHAT,noroc ca santem noi pe aici sa discutam si sa ne dam in cap dar nici aici nu e bine ca de are vreunu vreo alta parere e de rau,ala e redus,e vai de mama lui,e un reject ca nu e la asentimentu majoritati
si in cele din urma zmeura unele afirmati sant rusinose si fara noima:IMPUNEREA UNEI IDEI PRIN SICTIR----SI DACA E VOIE SA SE MAI DISCUTE
te rog sa argumentezi unde anume sant specificate sau de unde ai inteles tu aceste reguli......altfel da mi voie sa ti spun cu parere de rau ca o dai in PARANOIA
CRED CA PANA LA URMA EU TREBUIE SA MI CER SCUZE DE LA VOI CA M AM BAGAT IN SEAMA,CA AM AVUT O PARERE SI CA AM DERANJAT MAJORITATEA(de fapt doar pe unu singur)
imi cer scuze.....dar de acum inainte cand mai deschideti un topic de politica sau alte discuti care provoaca contradictii in ideei sa specificati va rog sa posteze doar ce i PRO
o zi frumoasa si spor la discutii......eu merg sa banez clone,pe ce i ce ma f..t in gura si alte treburi fara sens ale forumului

Reply With Quote