Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 75

Thread: Dublarea filmelor straine in lb romana?

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Fiecare are dreptul sa-si exprime opinia in mod civilizat. Am urmarit nitel subiectul si n-am mai vazut o asa luare de pozitie impotriva unei idei. Televiziuni , actori, oameni de cultura, oameni obisnuiti - se exprima impotriva. Numai casele de productie(dublare) admit cu juma de gura ca ar fi bine si inca cateva voci izolate.
    Mie imi place si cum isi sustine proiectul V. S.
    Cand li se taie 25%, cand le cresc preţurile, cand le scade nivelul de trai, romanii nu au asemenea reacţii. In schimb, nu pot dormi dacă nu au cu ei in creieraş vocea Angelinei Jolie sau pe a lui Marlon Brandon.
    Om de cultura.... nimic de zis!
    Plus ca a declarat că se aştepta, intr-o anumită măsură, ca proiectul să fie contestat. Ceea ce l-a luat prin surprindere este in schimb nivelul mişcării de negare şi duritatea reacţiilor.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

te legi de artifici zmeura....dar e dreptu tau sa intelegi ce vrei si cum vrei.......cat despre acele legi chiar nu au legatura cu subiectu dar ma bucur ca ai inteles lucru asta,era doar un ex vizazi de aceasta tema,cand apare o lege care nu ne convine astea sant motivele:ce interes,ce castig,ce dracu nu are treaba,tara arde et etc

la noi nici cand se da spre aprobare o lege de interes tot nu e bine ca deh sant acolo vreo 3 paragrafe care nu sant la asentimentu unora si uite asa ne iau toti draci si iasa un mare RAHAT,noroc ca santem noi pe aici sa discutam si sa ne dam in cap dar nici aici nu e bine ca de are vreunu vreo alta parere e de rau,ala e redus,e vai de mama lui,e un reject ca nu e la asentimentu majoritati

si in cele din urma zmeura unele afirmati sant rusinose si fara noima:IMPUNEREA UNEI IDEI PRIN SICTIR----SI DACA E VOIE SA SE MAI DISCUTE

te rog sa argumentezi unde anume sant specificate sau de unde ai inteles tu aceste reguli......altfel da mi voie sa ti spun cu parere de rau ca o dai in PARANOIA

CRED CA PANA LA URMA EU TREBUIE SA MI CER SCUZE DE LA VOI CA M AM BAGAT IN SEAMA,CA AM AVUT O PARERE SI CA AM DERANJAT MAJORITATEA(de fapt doar pe unu singur)

imi cer scuze.....dar de acum inainte cand mai deschideti un topic de politica sau alte discuti care provoaca contradictii in ideei sa specificati va rog sa posteze doar ce i PRO

o zi frumoasa si spor la discutii......eu merg sa banez clone,pe ce i ce ma f..t in gura si alte treburi fara sens ale forumului
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Multi analfabeti asteapta cu mult drag sa inteleaga si ei filmele straine la tv.
    Daca se vor dubla filmele se va mari si numarul analfabetilor !

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

prea multa bataie de cap petru ceva care daca se va face va fi pt a mai baga niste bani in buzunar cuiva
    sa privim lucrurile altfel: filmele dublate vor fi difuzate la tv si in cinematografe , la tv nu stiu cata lume se mai la filme , dar daca o televiziune vrea sa dea un film in limba originala nu cred ca poate fi interzis, sa oblige televiziunea de stat sa difuzeze filme dublate.
    in cinematografele din tarile unde filmele sant dublate exista difuzari care se fac si in limba originala a filmului , deci poti sa alegi ce vresiune pot sa vezi, si cred ca economia de piata va regla nr acestor difuzari.
    oricum e multa discutie pt un lucru minor , multi dintre cei care urmaresc ultimile aparitii cinematografice , copie filmele de pe torenti, deci nu vor fi afectati de dublarea filmelor,
    PS: aceasta masura, daca va fi aplicata va spori pirateria in domeniu cinematografic
    PS2:eu cand ma uit la filme ma uit pe SKYuri unde aleg limba engleza
    Last edited by franta; 08-05-11 at 19:27.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Raman la parerea ca trebuia dusa in derizoriu discutia din acest topic,doar asa.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

stai linistit ca eu nu mai postez si asa discutia va redeveni pe fagasul mult dorit.........asta asa sa te mai linistesti

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Oricum mi s-a promis in alt topic ca o sa mi "se spuna in fata indiferent de cine sunt,ori de cate ori o sa fie ocazia" (ca doar nu era vorba depre altcineva).Banuiesc ca acum era ocazia si va mai fi.Mersi.
    Daca scriam eu ce a scris zildan cred ca imi luam suturi de numa.Nu e vorba despre ideile fiecaruia,ci de felul cum mi se raspunde direct mie,asa cum de fapt mi s-a promis.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

no zmeura tu o iei pe aratura,deja chestia asta incepe sa ma calce pe nervi

te intreb foarte prieteneste....ai luat o razna sau ai baut ceva?vb foarte serios ptr ca vreau sa stiu cum sa abordez problema

e problema ta cum interpretezi,de pe unde le colectezi sau cine dracu iti baga prostii in cap

sti bine ca discutam foarte mult pe mess anumite probleme,te am respectat si inca te respect

un singur lucru ma deranjat, te am cautat de 2 ori pe mess si nici macar nu te ai sinchisit sa mi raspunzi si asta nu imi place deloc dar nici intratat incat sa ti port dusmanie,nici nu mi a trecut prin cap si asta sa intamplat de cand ai plecat,ti am spus aici pe forum ca esti foarte ironic si foarte schimbat de cand ai plecat,ma rog e problema ta tu sti ce prob ai avut fiind ca nici la acesta intrebare nu ai vrut sa mi raspunzi

dar de aici pana la a trage tu concluzi ca eu as avea ceva cu tine......prietene e cale lungaaaaa si imi pare rau sa ti spun dar iti insulti inteligenta

deci ptr ultima oara eu te rog frumos sa mi arati care sant posturile de unde tragi tu concluzia ca eu te atac exclusiv pe tine si nu pierd ocazia

altfel iti spun sincer ca noi doi nu mai avem ce vorbi(nu ca ar fi o pierdere ptr tine)

si te rog de acum incolo sa nu mai vb cu mine din presupuneri,auzite,sau cuvinte soptite la ureche

postez pe forum nu trec pe privat ptr ca nu am de ce,nu am nici un motiv si aici a inceput totul

o seara frumoasa

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Nu mai bine vorbim noi ontopic asa ca intre prieteni, colegi, amanti ,prietene sau fiecare ce simte si cum se simte.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Daca nu treci pe privat, trebuie sa facem curat in topic.
    Da pe ce ne certam?

Mentioned
    0 Post(s)

adica de ce sa trec pe privat?????am fost atacat pe forum pe forum raspund si de ce sa faci curat,trecele la alt topic

pe ce ne certam????pai asta e culmea ca nu stiu nici eu,poate stie zmeura alte ideei ascunse

aaaaa ba da stiu,am o alta opinie decat el

e grav nu i asa??

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca imi explici cum ai reusit sa constati ca tarile civilizate transmite numai dublat o sa cred ca ai postat asa ceva din greseala si nu doar la oha.La ce vechime ai cred ca ar trebui sa stii ca tarile (multe) enumerate de mine la un moment dat nu fac asa ceva.Cam atunci a fost momentul in care am constatat ca in topicul asta se posteaza numai ca sa fie scris contra.
    Nu inteleg ce legatura are cu plecatul meu.Ceva banuiesc,am spus eu cam multe la plecare,dar asta e.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

dublat in sensu ca au aceasta optiune nu ca transmit doar dublat ca unele tari,alte doar au aceasta optiune,pe care eu unu o vad utila,ca nu e utila la noi e o alta discutie....din n motive

acuma ca am scris eu TOATE TARILE si sa ti se para tie ciudat,zmeura zau ca e prea mult si nici nu a fost cu intentie...sper ca iti dai seama ca numa asta am gandit si MAI ALES EU

sti foarte bine cam ce simt eu ptr acest forum si cat de mult vreau sa fie respectat si respect intre useri.........deci niciodata cand m am bagat intr o discutie nu am facut o de dragu leli si acum mai ales cu tine

cat despre plecatu tau,ce ai spus e spus si tu sti ce l mai bine nu sant eu in masura sa te judec si nici sa dau din mine vreun cuvant(urasc asta)am spus doar ca esti foarte schimbat,un pic rautacios dar din pacate nu o faci cu cine trebuie

reveniti ontopic

GATA

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Sa mute cineva discutia in alt topic ?!(stie el unde!)?!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

N-am rabdare sa citesc toata discutia acum ca sunt foarte obosit dar va rog sa puneti punct. Puteti sa va spuneti punctele de vedere si fara sa va scoateti ochii!

Eu personal, n-am citit ce s-a discutat, insa sunt de acord cu dublarea... desi mi se pare asa o chestie... putin penibila... dar daca altii care sunt nationalisti ca si noi o fac ... noi de ce sa nu o facem. Dar sa nu fie la modul obligatoriu pentru toate televiziunile, ci sa fie optional... doar cine doreste - spre exemplu cum sunt canalele pt copii... desenele animate, etc...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast