luminaaaaaaaaa
nimik....
IpBox 91HD, Ferguson Ariva 120, freesat, offset Al 0,9m+motor h-h, dvbt2
luminaaaaaaaaa
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Văd că găseşte canalul şi cu 4/5 si cu 5/6 la scanare.
E clar.La mine nu intra.Asta e.Si la mine scaneaza dar vede CT1, CT2 in total 14 canale.Dar nu cred ca sunt reale.Nici vorba de DIGISPORT HD:
Last edited by zottya; 04-05-11 at 21:31. Reason: adugare
merge si la mine!!! enigma 2 ipbox 91 hd
IpBox 91HD, Ferguson Ariva 120, freesat, offset Al 0,9m+motor h-h, dvbt2
Cineva a zis in zilele trecute ca trebuie bagate in satelites.xml pe un DM 800 un rand cu parametri.Eu n-am bagat.N-o fi asta problema?Eu cred ca daca dau scanare cu mana pe TP-ul respectiv ar trebui sa intre.
dm500hd, scanat, gasit, dau ok dar nu se salveaza in lista, unde gresesc? nu am mai salvat niciodata un post pe manual...
2 X DIGI - invatam si tot invatam...
E decalaj de 7 secunde, deci cine are 2 tunere se poate asculta comentariul.....
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Pai merge sunetul normal pe feed, numai ca trebuie selectat cel corect pt ca sa se auda si comentariul.
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Sau la providers/tandberg.
Eu l-am gasit pe 5/6 pe DM-800
DM800 - Multifeed Triax TDS-110: 1W-5E-9E-13E-16E-19E DiseqC EMP Centauri 8/1
DM500 - Triax TDS-88 cu H-H OPTIBOX DM2400 42E-12,5W
Salut , cauta la Satellites / new .[/QUOTE]
multumesc, l-am gasit la provider TANBERG, problema este ca are frezz-uri, la voi cum este?
2 X DIGI - invatam si tot invatam...
si la mine nu vrea nici pe 4/5 nici pe 5/6 tot dm800.ce draqu are?