Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Ce credeti despre stirea zilei ...

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ce credeti despre stirea zilei ...

Ma uitam pe toate programele de stiri doar doar o sa vad un videoclip mai clar din camera unde a fost ucis bin laden si ai lui,dar nici sky news UK,cnn,bbcnews,euronews s.a.m.d. de fapt toate aratau aceleasi imagini aburite si neclare date publicitatii de armata americana (banuiesc) iar despre el doar fotografii... de ce lo fi aruncat in mare asa de repede,oare va iesi la mal si-l vor gasi ai lui ?
    Cred ca asta va fi un alt subiect ce va fi foarte mult discutat(deja este) si o alta necunoscuta a istoriei moderne...

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Eu cred ca acest om nu a existat niciodata in realitate. A fost inventat.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Cum nu a existat, nu ai vazut ca lau dat la pesti.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Stirea zilei e legata de problemele de pe 16 est.
    La subiect .... asta e.Americanii si-au impuscat un fost agent,sigur vor apare dovezi mai clare zilele viitoare.Pe noi ne afecteaza extrem de putin,ramanem cu problemele noastre de zi cu zi.
    :

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

bin laden nare nici o vine , americanii sau aruncat singuri in aer si au dat vina pe niste agenti CIA pe care iau scos vinovati, pe mine nu am impresionat drama americanilor de le 9/11 chiar daca sa spunem ca teroristii au aruncat in aer turnurile si-au meritat-o la cate au facut americanii prin lume

ce-s americanii asa de periculosi, sa mai stea la ei acasa si sa-si vada de treaba lor, prea se baga ei peste tot
    parerea mea....

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

cu s-au fara bin laden lumea o sa mearga inainte

asta e o gogorita , nici macar o poza ceva , puteau sa arate ca l-au aruncat in mare ca oricum nu isi dadeau seama admiratorii lui de coordonatele unde a fost aruncat si sa mearga sa il caute dupa valul 3459

musulmanii fanatici sunt inca un pericol pentru lumea civilizata

credinta musulmana se duce pe o panta alunecosa in mintea unora si poate fi un pericol

orice musulman fanatic poate deveni un alt bin laden

Musulmanii sunt de admirat pentru curatenia lor trupeasca si moralitatea afisata( faptul ca nu fura , nu beau...etc, desi poate fac asta in ascuns dar risca mult) , dar daca devin fanatici pot deveni la fel cu Osama bin laden

oricum despre conducatorii americani am o parere "foarte buna" ==> fara ei nu putem mirosi o floare ...cred ca in curand o sa ajungem sa ne cunoasca aia si ce miros au vanturile noastre asa de bagaciosi sunt
    atata timp cat ei seamana vant nu au cum sa culeaga altceva decat furtuna
    Last edited by horatyu; 03-05-11 at 11:32.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

din punctul meu de vedere islamismul este o religie mult mai bine legata de dumnezeu (care o fi el) decat e crestinismul
    un studiu arata ca peste ceva vreme islamismul va fi imbratisat de o parte mult mai mare a populatiei globului.
    mie , ce se intampla acum, imi pare a fi o cruciada adusa in zilele noastre , ca sa taie de la radacina posibiliutatea raspandirii islamismului (raspandire mai mare = bani mai multi ), prin impregnarea in constientu colectiv ca islamismul este egal cu terorism