0

Dislikes:
0
-
Ce credeti despre stirea zilei ...
Ma uitam pe toate programele de stiri doar doar o sa vad un videoclip mai clar din camera unde a fost ucis bin laden si ai lui,dar nici sky news UK,cnn,bbcnews,euronews s.a.m.d. de fapt toate aratau aceleasi imagini aburite si neclare date publicitatii de armata americana (banuiesc) iar despre el doar fotografii... de ce lo fi aruncat in mare asa de repede,oare va iesi la mal si-l vor gasi ai lui ?
Cred ca asta va fi un alt subiect ce va fi foarte mult discutat(deja este) si o alta necunoscuta a istoriei moderne...
-
Old Member
Eu cred ca acest om nu a existat niciodata in realitate. A fost inventat.
-
Cum nu a existat, nu ai vazut ca lau dat la pesti.
-
Membru de onoare
Stirea zilei e legata de problemele de pe 16 est.
La subiect .... asta e.Americanii si-au impuscat un fost agent,sigur vor apare dovezi mai clare zilele viitoare.Pe noi ne afecteaza extrem de putin,ramanem cu problemele noastre de zi cu zi.
-
bin laden nare nici o vine , americanii sau aruncat singuri in aer si au dat vina pe niste agenti CIA pe care iau scos vinovati, pe mine nu am impresionat drama americanilor de le 9/11 chiar daca sa spunem ca teroristii au aruncat in aer turnurile si-au meritat-o la cate au facut americanii prin lume
ce-s americanii asa de periculosi, sa mai stea la ei acasa si sa-si vada de treaba lor, prea se baga ei peste tot
parerea mea....
-
-
din punctul meu de vedere islamismul este o religie mult mai bine legata de dumnezeu (care o fi el) decat e crestinismul
un studiu arata ca peste ceva vreme islamismul va fi imbratisat de o parte mult mai mare a populatiei globului.
mie , ce se intampla acum, imi pare a fi o cruciada adusa in zilele noastre , ca sa taie de la radacina posibiliutatea raspandirii islamismului (raspandire mai mare = bani mai multi ), prin impregnarea in constientu colectiv ca islamismul este egal cu terorism