Results 1 to 14 of 14

Thread: Ajutor router D-Link Dir 100

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Ajutor router D-Link Dir 100

reluat testele cu routerul , testat in alta retea (upc) totul este ok in reteaua mea nu vrea si pace . am vb cu baieti de la tehnic ei zic ca nu este la la ei mi-au dat alt ip , am pus mac-ul routerului in setarile lor ( avem net pe baza de mac ) si tot nu vrea . am incercat diferite setari

1 alocare ip automat dhcp
    2 alocare ip manual
    3 am incercat diferite valori MTU
    4 introdus direct ip dns ISP la placa de retea ( am dezactivat dns relay din router )

dupa cca 40-50 minute nu vrea sa se mai incarce nicio pagina web . ping am dar pagina web ioc . o sa mai fac un drum pe la sediu isp sa vad ce mai zic si ei si daca nu se rezolva o sa-mi schimb reteaua , a inceput sa cableze rds in zona plus ca upc merge beton la ploiesti .

multumesc celor ce au incercat sa ma ajute .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Mentioned
    0 Post(s)

chinul a luat sfarsit am schimbat dlink dir100 cu un asus rx3041 care merge beton de doua zile download si upload la greu de pe doua calculatoare fara ca mititelul sa tuseasca cumva . multumesc celor care au incercat sa ma ajute ... acum urmeaza un dream500(clona)
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member dyngo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Sa nu mai deschid alt topic, fiind vorba tot despre un D-Link, am sa expun problema aici
    Am luat de cateva zile un DI-524, l-am instalat am net pe PC si pe DM dar viteza cred ca este "limitata" ce setari si unde trebuiesc facute pentru a scoate limitarile
    Multumesc
    Respect

Standard RSP member dyngo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dyngo View Post
    Sa nu mai deschid alt topic, fiind vorba tot despre un D-Link, am sa expun problema aici
    Am luat de cateva zile un DI-524, l-am instalat am net pe PC si pe DM dar viteza cred ca este "limitata" ce setari si unde trebuiesc facute pentru a scoate limitarile
    Multumesc
    Problema rezolvata pentru moment...., mers la service si inlocuit ruterul
    Respect

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dyngo View Post
    Problema rezolvata pentru moment...., mers la service si inlocuit ruterul
    sunt niste nesimtiti cei de la service d-link cat am avut routerul d-link dir100 (2 luni ) a stat 6 saptamani in service si cu toate ca nu mergea l-au trimis inapoi ca este ok a trebuit sa fac scandal la magazin si mi-au dat alta marca ( asus rx 3041 ) asa ca pe unde apuc o sa-i injur .