Thanks Thanks:  11
Likes Likes:  17
Dislikes Dislikes:  1
Results 1 to 15 of 351

Thread: Telekom Romania (DOLCE)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner criss21's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: DOLCE

Fratilor stie cineva un soft sau o modalitate de a face interfata de la Coship mai prietenoasa? Imi creste barba pana schimb de pe un canal pe altul ! Stie cineva cand face upgrade cartela ?

dMd
    Guest

Default Re: DOLCE

Metoda prin care poti face interfata la Coship mai prietenoasa se numeste DreamBox, tot aici poti instala un plugin cu ajutorul caruia la "entitlements" iti arata data la care, cardul a facut au. In afara de aceasta, momentan eu nu stiu nici o varianta de a "imblanzi" Coship-ul, sa ai si cardul in el si o interfata cat de cat acceptabila.

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Super concurs de fotografie DolceStar!

Pasionat de fotografie? E pacat s-o tii doar pentru tine! Selecteaza din creatiile tale, uploadeaza pozele pe www.dolcestar.ro pentru una din categoriile Petreceri, Nunti, Calatorii, Amuzante sau Copii, colecteaza voturi si castigi super premii: o excursie completa la Londra pentru doi, super televizoare LCD LG, aparate foto Olympus, carti din colectia “Cotidianul” sau o zi in redactia de stiri Realitatea TV.
    Daca nu esti realizator de fotografii, dar ai un ochi pentru detaliu si stii sa apreciezi creatiile altora, poti castiga premii doar votand pozele uploadate pe site. Ai sansa de a castiga unul dintre cele 5 TV LCD LG, 5 aparate foto Olympus si multe alte premii constand in colectii de carti, compilatii video si audio, precum si vizite la studioul de stiri numarul 1 din Romania.
    Spune si prietenilor tai sa participe sau sa voteze creatiile altora! Concursul se adreseaza tuturor persoanelor din Romania, iar pozele uploadate vor aparea atat online, pe www.dolcestar.ro, cat si la televizor, pe canalul DolceInfo.

Standard RSP member burliu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Sci-Fi Channel

In curind acest post de televiziune se pare ca va fi si in grila Dolce

"Buna ziua,
    Daca sunteti abonat Romtelecom Dolce, este posibil ca in curand sa puteti receptiona Sci Fi Channel, intrucat suntem in negocieri pentru distributia canalului.
    Daca va pot fi de ajutor si cu alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

O zi buna!"
    Xxxxx Xxxxxx

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Am auzit si eu de ceva modificari in lista de programe,in plus si daca am informatii cat de cat valabile,am inteles ca s-ar modifica si ceva la pachete,adica la aceiasi bani,ceva in plus,din cele pentru care se plateste separat.
    Insa la asta se mai discuta.
    Bafta!
    Respect!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Programele Unguresti M1,M2,RTL Klub,etc
    sau mutat pe transporderul 11043 V 14400 3/4
    1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s