Thanks Thanks:  11
Likes Likes:  17
Dislikes Dislikes:  1
Results 1 to 15 of 351

Thread: Telekom Romania (DOLCE)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Coordonate H_H pentru Spania

poti face in felul urmator daca esti sigur ca este te satelitul Hellas.
    Pune pe o frequenza de Dolce si leaga cablul de la lnb la satfinder si de la satfinder la receptor si cand vezi ca iti apare pe ecranul tv la setarea impostare LNB inseamna ca lai prins.Chiar daca piuie de iti sparge urechile poate ca nu esti pe satelitul respectiv,poti fi pe altul.Satfinderul cauta sa nu il dai la maxim volumul deoarece daca tu dai la maxim el iti piuie si daca e si daca nu e un satelit.Asa ca lasal la jumatate cat sa se auda putin piuitul.Iar cand vei receptiona un semnal de la un satelit eu te asigur ca si daca dai volumul intre minimum iti va piui de iti sparge urechile.Asa ca lasa volumul lai usor la el.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Coordonate H_H pentru Spania

Quote Originally Posted by Turku View Post
    poti face in felul urmator daca esti sigur ca este te satelitul Hellas.
    Pune pe o frequenza de Dolce si leaga cablul de la lnb la satfinder si de la satfinder la receptor si cand vezi ca iti apare pe ecranul tv la setarea impostare LNB inseamna ca lai prins.Chiar daca piuie de iti sparge urechile poate ca nu esti pe satelitul respectiv,poti fi pe altul.Satfinderul cauta sa nu il dai la maxim volumul deoarece daca tu dai la maxim el iti piuie si daca e si daca nu e un satelit.Asa ca lasal la jumatate cat sa se auda putin piuitul.Iar cand vei receptiona un semnal de la un satelit eu te asigur ca si daca dai volumul intre minimum iti va piui de iti sparge urechile.Asa ca lasa volumul lai usor la el.
    cind imi intra un satelit pe sat finder butonul de la sat finder sta la minin si acul de pe scala gradata sta la 10 fara plaja de reglaj si piuie ca si cum e dat la maxim insa pe ecranul tv nu intra nimic, am incercat si cu tv ca l-am suit sus pe casa
    am pus si un cablu de 2 metri ce venea de la lnb direct in receiver si tot nimik
    eu normal am primit cablu de la ei 30 metri ce imi coboara de la antena in sfragerie unde am plasma
    la fel se comporta deci am tras concluzia ca cablul nu este defect
    imi ramine sa incerc un alt LNB si un alt receiver
    multumesc mult baieti pentru ajutor

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: DOLCE

si inca ceva sa fi pe satelitul care treb
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member mesterika's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

vezi sa nu fi pe turksat 43e

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

NO COMMENT!!!

Romanian Dolce doubles sub total
    By Chris Dziadul | August 29, 2008 | 10:22 UK

The Romanian DTH platform Dolce ended Q2 with 528,000 subscribers, or more than double the number 12 months earlier.

At the same time the telco, which is backed by Greece’s OTE and has yet to launch an IPTV service, had 505,000 ADSL lines, triple the number 12 months earlier.

OTE itself ended Q2 with 892,000 broadband subscribers. The company, which has interests in several Balkan countries and is backed by Deutsche Telekom, posted revenues of €1,590.5 million in Q2, an increase of 2.5% on the corresponding period in 2007.

http://www.broadbandtvnews.com/?p=7574

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Incepand din 3 noiembrie pana pe 31 decembrie 2008, atat clientii existenti, cat si cei interesati sa devina clienti Romtelecom Dolce pot beneficia de luni gratuite de abonament si preturi speciale pentru echipamente, in cadrul noii promotii Dolce. Din aceeasi data, serviciul Romtelecom Dolce este disponibil in acelasi camin pe mai multe televizoare, gratie unei solutii tehnice care va include pana la 4 receptoare in cadrul unui singur abonament.

Noii clienti Dolce, care sunt abonati Romtelecom Voce, primesc 6 luni de abonament gratuit la pachetul Variety Special, daca incheie un contract de 2 ani pentru acest pachet. In plus, pot beneficia optional si de 6 luni gratuite pentru pachetul MAXPAK (care include HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2) daca incheie un contract de minimum 1 an si pentru acest pachet.

Tot din 3 noiembrie Romtelecom Dolce lanseaza o solutie tehnica prin care toti clientii Dolce pot achizitiona doua receptoare suplimentare fata de cele deja disponibile in oferta, ca parte a aceluiasi abonament. Receptoarele suplimentare 3 si 4 sunt achitate integral la achizitionare, la un pret promotional de 50 de euro fara TVA. Taxa lunara este de 3 euro/luna pentru fiecare dintre receptoarele suplimentare.

Clientii care solicita receptoarele suplimentare 3 si/sau 4 beneficiaza de 3 luni gratuite pentru taxa lunara de 3 euro/receptor.

Sursa: Romtelecom.

Mai multe informatii: http://www.dolce.ro/ro/avantajele_do...ibilitate.html

Standard RSP member gessle's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cand li se expira contractul cu nds?
    FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
    .de