tu ai montat-o????de unde sti ca esti pe satelitu care trebuie???satfinderu urla pe orce satelit nu numa pe dolcecum am mai spus-o si colegului din anglia pune un alt receiver si testeaza
Dislikes: 1
tu ai montat-o????de unde sti ca esti pe satelitu care trebuie???satfinderu urla pe orce satelit nu numa pe dolcecum am mai spus-o si colegului din anglia pune un alt receiver si testeaza
ai pm.receiveru treb sa primeasca semnal indiferent daca esti blocat de cei de la dolce(asta se rezolva sunand la departamentul lor)
cauze-nu esti pe satelit
receiver defect(ce a ce ma indoiesc)
lnb defect
cablu defect sau cu amperaj slab
de aceia pune un alt receiver si atunci poti elimina cauzele
Sau poate sa verifice pe alt satelit daca are semnal sau nu chiar pe hispasat si daca nici asa vorba ta are probleme cu Lnb-ul Cablul .Deoarece daca era busit receptorul cred ca nu ai mergea deloc.
Eu stiu ca de obicei la mine pe receptoare cand sant probleme de lipsa semnal LNB imi vine mesaj pe ecranul tv.
Pe cartela mea de dolce nu vor sa mai mearga national tv,canal,d euforia, si alte cateva.Mai are cinea aceeasi problema?Mentionez ca asta se intampla numai pe echosmart si pe optibox 550 s pe conserva originala merg perfect.Sinca ceva cartela functioneaza fara a mai fi necesar boxkey-ul.Am doua cartele si ambele functioneaa fara BK.
bunadimineata!.... in scurt timp nu vei mai vedea nimic![]()
Last edited by zildan; 07-07-10 at 00:05. Reason: R 12
In mod surprinzator programele care nu mergeau la dolce si-au revenit probabil ca au facut vreo reviziesau ceva.Totus boxkey-ul nu mai e necesar la cartela de dolce.