Exact,Spaniolul :wink:Originally Posted by zappa
Dislikes: 1
Exact,Spaniolul :wink:Originally Posted by zappa
Voiam sa conving un prieten sa isi puna Dolce, insa acum ezit: in primul rind are telefonul Romtelecom pe firma si acum mi s-a spus ca nu beneficiaza de oferta cu 3,9 euro, chiar daca si firma si telefonul si locatia televizorului sint in aceeasi casa, iar apoi descopar ca pina la urma tot FocusSat este mai de Doamne-ajuta, fiindca la 30 lei ai in afara de toate Discovery-urile si Viasat Explorer si History si in plus si MGM, care nu transmite filme urite chiar deloc ... o sa ii sugerez FocusSatOriginally Posted by spaniolul
... pacat, cu faza asta cu abonamentul fiindca 15 ron era tentant, insa la peste 20 ron, nu mai e asa atragatoare oferta RTC.
Am vb cu cineva care are dolce si mi-a spus ca a venit prima factura si nu are de platit nimic. Are pachetul de baza. Daca ar fi avut si alte programe le-ar fi platit doar pe acelea. Pana la urma care-i adevarul?
Am factura in fata; dupa linie telefonica principala,dupaoptiuni,urmeaza;alte pachete de serviciisi pachete servicii internet,acum la alte pachete de servici este trecut;13,19ron eu nu stiu ce reprezinta alte pachete de servicii pentru ca e prima data cind vin asa ca am sunat la ei sa intreb ce reprezinta,si o domnisoara fff.amabila mia raspuns;aveti instalat serviciul dolce? da am raspuns,atunci aveti de platit programele care le vizionati! fara comentarii.Spaniolul :wink:Originally Posted by zappa
Scaneaza facutura si sterge datele tale si puneo pe forum asa nu mai dai multe explicati !!
![]()
Nu am inca un scanner! Spaniolul :wink:Originally Posted by Obywans
Spaniolule, nu stiu ce ai vazut tu pe factura,dar pe site scrie clar [apropo cred ca e prea mare gafa ca de fapt sa ai gratuit doar acea asistenta tehnica de 62 rol timp de 6 luni] ca altfel le-ar fi sarit oamenii si opc-ul in cap pana acum): 'daca te abonezi acum primesti primele 6 luni de aboment gratuite pt PACHETELE VARIETY SI ACTIVE PT UN CONTRACT DE 2 ANI SAU PRIMELE 3 LUNI PT CONTRACT DE 1 AN' http://www.dolce.ro/ro/avantajele_do...ibilitate.html
ADICA, NU STIU CINE, CE TI-A ZIS LA DOLCE DAR LA 930 HABAR NU AVEAU DE O TAXA DE 62 ROL pt 'asistenta tehnica'de fapt,care asistenta tehnica? poate imi faci un desen ca nu pricep
![]()
cind vei primi factura vei intelege,eu unul asa am primit;alte servicii 135ooo lei reprezentind dolce,asta e!Spaniolul :wink: Ps. si eu am facut abonamentul datorita reclameiOriginally Posted by geo
![]()
pe ultima factura scrie:
-primesti gratuit si abonamentul pt perioada dintre activare si prima facturare
- variety special (baza)e incadrat la rubrica 'alte pachete de servicii'
- alte pachete la rubrica 'optiuni'
fratilor atita tam-tam cu o factura...eu nu cred ca dolce a facut vreo gafa....
Eu cica sunt reprezentant Dolce in BM... nu m-am ocupat mai deloc... dar daca vreti dau niste telefoane, ma interesez si va lamuresc...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
pai ce mai stai? in loc sa ne dedicam la studiat digi si max dezbatem o factura.......Originally Posted by XVanish
Relax ca sunt inca la job... o sa vorbesc deseara cu reprezentantul zonal sa vad ce stie...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
ok 8)Originally Posted by XVanish
se monteaza si pe bloc la dolce, nu stiam ca sunt echipe care refuza sa instaleze pe bloc.
si de unde s-a scos 200.000 abonati dolce? daca imparti la 20 poate esti mai aproape de adevar.
tot vad cifre ametitoare pe toate forumurile.
nu au baza reala, nu se poate ajunge la asemenea cifre intr-un timp atat de scurt.
numai de bine....