Thanks Thanks:  11
Likes Likes:  17
Dislikes Dislikes:  1
Page 13 of 24 FirstFirst ... 39101112131415161723 ... LastLast
Results 181 to 195 of 351

Thread: Telekom Romania (DOLCE)

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu este o contradicţie. E vorba pur şi simplu de intărirea securităţii datelor criptate. Asta ne afectează şi pe noi. Să nu crezi că avem prea multă importanţă pentru Dolce.
    Previziunea mea este că va creşte nr clienţilor, deşi voi credeţi contrariul.

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

eu cred ca va creste nr clientilor digi.., nu share..
    Vu+Zero4K, Offset Motor 1m

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Păi "intărirea securităţii datelor criptate" a apărut de cand cu HD-ul. Ani de zile nu a fost nici o problemă.

Oricum , majoritatea nu mergem pe cifre exacte , doar pe supoziţii. Chiar şi aşa , cei de la D0lce dacă erau băieţi deştepţi lăsau HD-ul liber la share 2-3 luni , după care ...

.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Dolce incepe sa piarda clienti si nu din cauza faptului ca nu mai merge cardul in share, ci pentru ca rcs s-a extins f. mult pe cablu. Pierd clienti in special in mediul urban. Eu aveam 3 antene pe bloc dolce.....si nu mai am niciuna. Aceiasi situatie si la un bloc alaturat. S-a terminat promotia.....cablul rcs e la usa...normal ca oamenii au renuntat.

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Păi "intărirea securităţii datelor criptate" a apărut de cand cu HD-ul. Ani de zile nu a fost nici o problemă.

Oricum , majoritatea nu mergem pe cifre exacte , doar pe supoziţii. Chiar şi aşa , cei de la D0lce dacă erau băieţi deştepţi lăsau HD-ul liber la share 2-3 luni , după care ... .

Dacă ar fi mers in share HD-ul, mi-as fi reinnoit contractul cu RTL-ul cel putin doi ani, pachet dream+HD, dar, nu a fost sa fie.

daca ar fi lasat la "liber" pe CS si programele HD, sunt sigur ca multi useri Dolce SD, si-ar fi luat si decodoare HD.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Dolce incepe sa piarda clienti si nu din cauza faptului ca nu mai merge cardul in share, ci pentru ca rcs s-a extins f. mult pe cablu. ...
    In cate oraşe din ţară este RCS cablu ?

@badeaghio , mulţi spun acelaşi lucru dar nu-i aude nimeni.

.

Standard RSP member aliosatvd's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Decit sa va tot contraziceti in pareri mai bine ati studia si voi problema in continuare sa aduceti noutati in punerea cardului ZAHAROS in share nu sa tot asteptm sa vina unul sa dea vestea buna ca de azi sau de maine va functiona ZAHAROSUL si SD si HD.
    Spor la lucru.

Mentioned
    0 Post(s)

Uite acum incepem ...

Apropo , am doi prieteni care au pus cerere pentru HD chiar de la inceput.
    Incă nu au primit nici un răspuns , deşi au insistat.

.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default buna

delta2k2...ai dreptate....eu nu ma omor dpa share..ma interesa macar sa citeasca cardul....pe alt decodor...daca nu o sa mai meraga schim dolce pe focus sau akta...simplu..si o oala in minus pe balcon

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Posibil ca se vor pierde cativa clienti, mai ales ca sint persoane care s-au abonat la dolce ca sa poata baga un card bun in share, dar cat de multi credeti ca sint acei clienti ???

Singura problema intr-adevar grava, este ca nu-ti poti folosi abonamentul in receptorul tau, care poate fi mult mai performant decat receptorul pe care ti-l pun ei la dispozitie, si cu multe alte functii suplimentare.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai din ce citesc aici sunt cativa care renunta,deci clar pierd clienti.Nu am vazut unul care sa scrie ca el acum se aboneaza tocmai ca nu mai merg ceva programe in share.In rest mersul normal al lucrurilor in plina criza e de scadere,nu vad vre-un motiv sa creasca.Daca aveti un argument bun in sensul de crestere,bine.Altfel vorbim ca sa ne dam cu parerea,pe aici lumea renunta,atati cati suntem noi cu pasaricile noastre.
    Ati omis si puterea de influenta a pasionatilor/instalatorilor/rezolvitorilor/bisnitarilor pe acest segment de piata.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Salut

Eu de cand folosesc cardul in Dm-uri mi-am schimbat toate tv-urile.Motivul a fost ca iesirea component din receptoare este net superioara calitativ pe o plasma de 50 sau un lcd de 37 si mai mare.
    Am pus azi de curiozitate receptorul vechi pe TV-ul nou si m-am ingrozit. Nu mai spun de partea de sunet, ergonomie, etc.

Nu tin la sharing neaparat. si daca nu-mi ofera la schimb un receptor gratuit cel putin cu o iesire component am plecat si eu la Focus. 6 Euro in plus pe langa ce am acum nu mai dau doar ca sa primesc cateva canale care se vad ok si pe SD daca sunt transmise in parametri optimi.La pretul actual pur si simplu nu se merita.

Bafta si la mai bine!
    Dm800HD se/Optibox Raptor HD, Motor Opticum Dm3800, Inverto Black Ultra /110 Triax Fe+0.9 Fe

dMd
    Guest

Lucrul asta omite RTC, ca cei care tineau cardul intr-un receptor si nu in conserva, aceia le-au facut reclama involuntar. Iar o parte din abonamente se datoreaza si recomandarilor facute de acestia. Nimeni nu va accepta sa apese de n ori pe butonul telecomenzii pentru a naviga de la un canal la altul doar pentru faptul simplu ca imaginea este putin mai buna decat cea de la concurenta. Decodorul lor este jalnic din orice punct de vedere, iar punerea cardului in alt receptor nu cred ca le-a adus paguba mai mare decat au castigat. Akta daca nu dadea cardul fara receptor nu depasea 10000 de abonati la calitatea serviciilor oferite, insa au cantarit bine si au stiut sa profite de conjunctura. Daca aruncam o privire pe forumuri (dupa ce [b_oo_m] a facut ce fac ei acum) vom observa clar ce s-a intamplat cu numarul de abonamente la acel DHT. Probabil ca nici ei nu se asteptau sa intre pe taramul falimentului atunci cand au decis miscarea, mai ales ca aveau in grila destule programe cu o calitate a semnalului foarte buna. Abonatii nu au putut migra imediat catre alte oferte datorita contractului, insa dupa ... cam putini mai faceau abonamente la ei. Acelasi fenomen este posibil sa apara si in ograda Familiei Telcu daca tinem cont de renumele creat de-a lungul timpului de aceasta companie. Repercursiunile nu vor fi vizibile acum, insa dupa o perioada omul va invata sa isi cheltuiasca banii cu folos.

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

Default Revenire spectaculoasa

In mod surprinzator programele care nu mergeau la dolce si-au revenit probabil ca au facut vreo reviziesau ceva.Totus boxkey-ul nu mai e necesar la cartela de dolce.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mark21 View Post
    eu cred ca va creste nr clientilor digi.., nu share..
    Posibil.... ca si exemplu, de ce pe diji la HBO sunetul la filmele care sunt transmise dolby digital este asa, iar la dulce pe acelasi canal sunt transmise doar stereo.

Page 13 of 24 FirstFirst ... 39101112131415161723 ... LastLast