Ne-a ingropat mititelu
Dislikes: 0
Universitatea Craiova a fost exclusa din toate competitiile interne . A murit un club de legendă! Drumul de la "Campioana unei mari iubiri" la "campioana unei amintiri". Citeşte istoria Ştiinţei!
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/a-mu...ei-248275.html
pacat ca s-a ajuns la o asemenea rezolvare .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Ne-a ingropat mititelu
Asa cum a murit si Timisoara ! si cum poate muri ...poate chiar ar trebui ...Steaua !
s-ar curata fotbalul de o parte din gunoaie ! ar ramina presa de scandal sportiv fara
subiecte ... vai ca capul lor analfabeti si inventatori de "stiri" !
Poate ( dar nu imi doresc ) si echipele Clujului ar merita sa moara ca si acolo sunt gunoaie cu caru' , nu trebuie sa dorim raul unei anumite echipe pentru ca patronul este un personaj dus cu pluta . Este pacat ca s-a ajuns in asemenea situatie in care comisiile sa stabileasca ierarhiile si echipele care retrogradeaza .
cu respect
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Mai multe gunoaie ca la steaua si dinamo nu sunt la Cluj stai linistit........dimpotriva........
Si marmota invelea ciocolata in staniol !
Pai da , ca voi sunteti mai occidentali ca restul lumii si la voi nu s-au inventat gunoaiele ... cu exceptia lui boc .
ps. sa continuam totusi pe subiect
Nu locuiesc la Cluj ci aproape de Bucuresti dar sunt suporter al lui Juventus .......n-am tinut niciodata cu vreo echipa din Romania si nici n-o s-o fac vreodata.......pentru ca joaca tzurca toate.......si sa nu mai pomenim si de Sandu si Dragomir.........cine se uita la liga 1 e un mare prost.....personal sunt microbist dar n-am vazut in viata mea un meci din liga 1 de la noi......sincer....
Eeee nu generaliza si tu , suntem multi care ne uitam la Liga1 dar asta nu inseamna ca suntem chiar prosti ( sau poate cine stie ) , sunt echipe de traditie care au mii de suporteri si care trebuiesc sustinute la bine si la greu dar cel mai important este ca ierarhia sa se stabileasca pe teren si nu la comisii .
Ca orice afacere din tara asta a incaput si fotbalul pe mana smecherilor.Unul e Iancu de la Timisoara pe care il credeam om serios la inceput,acum nu vad vre-o diferenta intre el si Gigi.Asta apropo de "aia sunt mai rai ca ceilalti".
Sa le retrogradeze pana in liga judeteana pe toate,sa vezi cum isi cauta patronii alta vaca de muls si le vand pe nimic.Cel mai bine ar fi ca unele cluburi cu vechime,istorie si multi suporteri sa incapa pe mana unor straini,plus curatenie in FRF si Liga.
:
foarte exact spus, fara steaua si alte pseudo-echipe de "fotbal" poate ar reapare performanta, nu doar scandal si "stiri". oricum craiova lui mititelu nu avea nici o legatura cu acea Universitatea Craiova Maxima, unde se facea performanta. Timisoara doar a distrus pe altii (a distrus UTA, CSM RESITA), nu are legatura cu vechea traditie fotbalistica de acolo (Ripensia, Chinezu) a fost mereu echipa organizatiei judetene PCR, acum fiind al organizatiei mafiote a lui Iancu. Poli Timisoara s-a stins demult, prin div C, la Dragasani.
Hello; ce aveti cu STEAUA? Va roade invidia? E cel mai titrat club din Romania. A fost echipa armatei? Si ce daca? Ati uitat cand a castigat cupa campionilor europeni si supercupa europei. Sunt echipe mai mari din Europa care n-au avut aceasta onoare. Voi incercati sa stergeti o parte din viata noastra: comunismul. Nici mie nu mi-a placut acea perioada, dar am copilarit atunci, iar copilaria e cea mai frumoasa parte din viata noastra. Asa cum a fost atunci.....pionieri...utecisti...etc e parte din viata noastra si nu aveti cum sa uitati asta. Atunci echipa Steaua ne-a dat sansa de a ne bucura. M-am bucurat si cand Craiova a ajuns in semifinale......la fel si ptr. Dinamo. Iar voi vreti acum ca aceste echipe sa aiba soarta Universitatii.
Nu mai invocati argumente cum ca a fost echipa militiei, a armatei, a securitatii si ptr asta trebuie sa dispara.
HAI STEAUA!
---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:41 ----------
Tineti minte; totul e trecator.
De bucurie rar avuram parte
In unele duminici pe la nunti,
Suntem olteni pe viata si pe moarte
Suntem olteni, adica suntem munti.
Un rost ne-a dat maicuta noastra, dulcea
Sa fim dintre romani cei mai fierbinti
Din Dolj si pana-n Gorj si pana-n Valcea
Si pana-n Olt si pana-n Mehedinti
Ref. X 2 Oltenia Eterna Terra Nova
Un cantec are astazi si-n priviri
Hai Universitatea, hai Craiova,
Tu, Campioana unei mari iubiri!!!
La tricolorul romanesc se-nchina
Si face juramant prin lupta azi
Oltenia provincia latina
A lui Mihai al nostru cel Viteaz
Oltenia pandura a lui Tudor
Si-a lui Arghezi si-a atator dusi
Oltenia celui mai mare sculptor,
Al omenirii Constantin Brancusi.
Ref. X 2
Salut fratern Moldova, Bucovina
Salut fratern Ardeal si tu Banat
Muntenie si Dobroge senina
Si Maramures neingenuncheat
Priviti aceasta sacra frumusete
Oltenia pamant cu oameni buni
SI pumn pedepsitor cu 5 judete
Caus al palmei vechilor taciuni
Ref. X 2
Olteni suntem in matca noastra
Olteni am fost si tot asa vom fi
Iar flamura ros' galbena albastra
Se oglindeste bine si in Jii
Tot ce avem noi am facut cu truda
Si nu traim din mila si pomeni
Spre binele acestei tari asuda
Si semintia noastra de oltenï
Ref x2
@zappa
nu avem nimic cu steaua, cu dinamo, etc.. dar nici echipele care in prezent poarta aceste nume nu au nimic in legatura cu acele performante. ele poarta acum ilegal aceste nume : steaua, dinamo, universitatea, etc. eu spuneam ca atunci cand Craiova era Craiova Maxima, toti iubeam acea echipa care era condusa de profesori universitari, de oameni integri si de mare valoare, nu de mititeli oameni cu mentalitate de infractori.
Last edited by zildan; 20-08-11 at 11:04. Reason: sintaxa
De ce e ilegal sa poarte numele care le-au avut? Tu nu ai acelasi nume ca atunci? Si-a schimbat Iliescu numele? Unde-i ilegalitatea?
Profesorii aceia integri si de valoare de care vorbesti ar putea face o noua echipa (Stiinta sau Universitatea) sau ar putea cumpara numele de la mITITELU.
Tu uiti un singur lucru; totul e trecator.