La mine e impins cam un centimetru inauntru, e single.
La mine e impins cam un centimetru inauntru, e single.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
la fel si la mine
vu+zero4k,octagon sf8008
Avand in vedere ca suprtul poate fi diferit,chiar daca e acelasi tip de antena,cred ca fiecare utilizator are o alta pozitie a LNB-ului.Sa numai vorbesc ca desi e o antena respectabile pot fi mici "defecte" de focalizare,aparute din diverse motive.Singura solutie e sa te apuci sa verifici personal.Avand in vedere ca,daca ceri detalii,intr-o zi o sa incerci sa-l reglezi in functie de ce sfaturi primesti.Asa ca cel mai bine e sa treci la treaba.Sunt sigur ca o solutie sa ajungi la antena o sa ai,din moment ce a fost montata acolo,nu?!
Bafta!
Respect!
Am acceasi configuratie, cum se vede si din signature, pozitie LNB ca si la @delta2k2 cu o usoara inclinatie catre est.(sau mai bine zis am avut)
Nu stiu ce sa zic despre lnb ...."am fost multumit si nu prea"!
E ok ca si semnal, dar am schimbat 2 pana acum(momentan am o rezerva, un twin noname), cauzele caderi celor 2 inca nu le-am aflat, specific ca au mers pe boxuri diferite.
Ciudat ca sunt dispus sa-l incerc si pe al 3 leasau poate imi recomandati alceva.
La al doilea pana sa cada de tot, aveam semnal doar in timpul zilei, posibil temp mai ridicata, (acum vreo 2 luni) seara dupa 22- intra in "parental control", a mers asa vreo 3-4 zile dupa care a "interzis" acesul 24/24
p.s. de acord cu @shadowman
Last edited by qwess; 17-04-11 at 09:53.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Salut, desi nu am aceeasi configuratie LNB-ul este plasat cam asa:
Uploaded with ImageShack.us
Last edited by crisz; 17-04-11 at 10:51.