cu cat parametrul lb_weight = de la un reader este mai mare cu atat probabilitatea sa deschida din acel reader este mai mare
cum se poate seta prioritatile la oscam, de ex am o cartela tvr hd in local, deschide ok, dar daca adaug si liniile care le mai am nu mai deschide din local
ipbox 910hd / h-h opticum dm 3800/ e2 pkt
cu cat parametrul lb_weight = de la un reader este mai mare cu atat probabilitatea sa deschida din acel reader este mai mare
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
cred ca s-a referit la altceva :
pune in oscam.dvbapi asa :
P: 0500:000000:000F:0021
P: 0500:000000:0001:0021
P: 0500:000000:0002:0024
in .conf sa ai :
preferlocalcards = 1
Last edited by technomate; 07-04-11 at 20:04.
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
pai daca citesti mai atent o sa vezi ca eu am dreptate ... ce ai pus tu acolo este prio pentru a deschide din card tvr ( nici nu stiu daca mai deschide din card akta ) , el are nevoie sa-i deschida din localul lui si nu din alte readere .
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
pai eu zic ca asta e problema lui ..ca deschide din c-uri dar din akta nu din 025900 local .Asta e o problema comuna si deasa cu cardul Tvr
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
problema lui este ca deschide prioritar din alte readere care banuiesc ca au raspuns mai bun fata de localul lui si ca sa faca sa deschida din readerul cu localul trebuie pus lb_weight = cu valoare mai mare la readerul cu localul . ce ai dat tu este in cazul in care un post tv are mai multe norme de codare si avem nevoie sa facem prioritar un caid inaintea altuia , daca vrem sa facem prioritar un reader inaintea altuia umblam la valoarea lb_weight =
ps. cardul tvr nu deschide in cccam dar este transmis corect de cccam
bafta
fara aceasta "mapare-prio" nu va deschide din TVR local chiar daca ii pui lb 400 si la restul 5, 25900 ...., pentru AKTA important e sa nu puna ignore pe provider, si va deschide, Acum ca ia TVR din local, no problem.pune in oscam.dvbapi asa :
P: 0500:000000:000F:0021
P: 0500:000000:0001:0021
P: 0500:000000:0002:0024
in .conf sa ai :
preferlocalcards = 1
Poate incerca o mapare 25900-000000 dar nu cred ca va merge.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
corect ... ai dreptate .
scuze lui @technomate