Ca montura cu actuator nu-i nimica. Eu sincer atatea probleme am de la H-H si dracu mai stie daca si de la receiver.
Ca montura cu actuator nu-i nimica. Eu sincer atatea probleme am de la H-H si dracu mai stie daca si de la receiver.
Trecut la Sfinti
eu am dm2800 opticum dar merge brici... bine, n-are decat vreo 3 luni, dar se vede ca-i lucrat bine.
sa intreb si eu o ciudatenie;
am dat un dream, l-am probat inainte, tot, perfect ok.
se duce ala acasa, il monteaza, instaleaza, tot.
bun
incearca cu diseq; salveaza prima pozitie, salvea, scaneaza, salveaza
bun
se duce la alt satelit, cauta, salveaza, scaneaa, salveaza
bun
si cand da pe un un program din primul satelit, motorul nu se mai misca.
l-a resetat, a pus imagine cu dreamup, si tot asa face, desi EU l-am probat si a fost ok. are un digimax2100 parca de mai bine de un an de zile... ce poate fi?
Motek SG 2100 ( ironia a fost ca am comandat Strong si am primit motek) montata acum 22 luni cu un offset de 1,15m Fe si bitiita zilnic ( e drept ca in principal intre 19E si 8W ) si n-are nici pe draq .
Am infipt odata in zid antena si am trait vreo ora cu convigerea ca a murit hh si cind sa am mers sa-l resetez am sesizat tarasenia .
Daca este pe satelit , se schimba benzile la LNB ( adica receiverul furnizeaza 13 / 18 V si 0 / 22 khz ) ??
O posibilitate este sa fie de vina GP4.31 , chiar acum am terminat de rememorat satelitii pentru ca-i uitase brusc dupa o pauza de 9 ore![]()
Salutare! Mi-am luat si eu un triax de 110 cu hh opticum 3800, dar nu se aprinde nici un led pe montura, nici nu ia comenzi nici manual nici din dreambox 500, ce ar putea sa aiba? Sunt din Clung Muscel, e cineva din Pitesti sau din zona sa mi-o monteze? Help!