Results 1 to 15 of 40

Thread: Problema Montura H-H

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Problema Montura H-H

eu am alta problema cu h-h-ul... Oscileaza permanemt in jurul satelitului de sud si nu raspunde altor comenzi... s-a mai intilnit cineva cu problema asta?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by iugh View Post
    eu am alta problema cu h-h-ul... Oscileaza permanemt in jurul satelitului de sud si nu raspunde altor comenzi... s-a mai intilnit cineva cu problema asta?
    Ti-am raspuns in celalalt topic,rezumate la o singura intrebare nu le imprastia pe tot forumul ca le sterg,aviz amatorilor de;DUPLICATE!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

poti sterge tot ceea ce crezi ca sunt duplicate nu am de ce sa ma supar...gresala mea daca am pus duplicate...

Standard RSP member dyngo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Astazi am reusit sa-mi fac putin timp si am suit pe bloc sa mai reglez antena, pt ca semnalul a scazut foarte mult pe toti satelitii... Initial am crezut ca s-a dereglat din cauza zapezii si a vantului care a fost dar am constatat ca montura( DM2100) a capatat un joc axial destul de mare in gatul(saxsofon) pe care se prinde antena
    Exista vreo posibilitate de a elimina acest joc? sau trebuie sa ma pregatesc sa cumpar alta montura?
    Deocamdata am reglat din nou antena sa pot vedea si eu ceva pana cand rezol problema cu montura...
    Respect

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dyngo View Post
    Astazi am reusit sa-mi fac putin timp si am suit pe bloc sa mai reglez antena, pt ca semnalul a scazut foarte mult pe toti satelitii... Initial am crezut ca s-a dereglat din cauza zapezii si a vantului care a fost dar am constatat ca montura( DM2100) a capatat un joc axial destul de mare in gatul(saxsofon) pe care se prinde antena
    Exista vreo posibilitate de a elimina acest joc? sau trebuie sa ma pregatesc sa cumpar alta montura?
    Deocamdata am reglat din nou antena sa pot vedea si eu ceva pana cand rezol problema cu montura...

Desfa montura si uitate la rulmenti,daca sau dus nu prea ai ce face ca nu se gasesc,eventual poti cumpara aceasta montura care are rulmenti de metal si este excelenta;
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...80f7e09b014ba7

Standard RSP member dyngo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@ Spaniolul
    M-am uitat pe factura si a iesit din garantie pe 17 luna asta
    Da... cred ca maine o sa fac comanda pentru un nou H-H la Elstar
    Respect