eu am alta problema cu h-h-ul... Oscileaza permanemt in jurul satelitului de sud si nu raspunde altor comenzi... s-a mai intilnit cineva cu problema asta?
eu am alta problema cu h-h-ul... Oscileaza permanemt in jurul satelitului de sud si nu raspunde altor comenzi... s-a mai intilnit cineva cu problema asta?
poti sterge tot ceea ce crezi ca sunt duplicate nu am de ce sa ma supar...gresala mea daca am pus duplicate...
Astazi am reusit sa-mi fac putin timp si am suit pe bloc sa mai reglez antena, pt ca semnalul a scazut foarte mult pe toti satelitii... Initial am crezut ca s-a dereglat din cauza zapezii si a vantului care a fost dar am constatat ca montura( DM2100) a capatat un joc axial destul de mare in gatul(saxsofon) pe care se prinde antena
Exista vreo posibilitate de a elimina acest joc? sau trebuie sa ma pregatesc sa cumpar alta montura?
Deocamdata am reglat din nou antena sa pot vedea si eu ceva pana cand rezol problema cu montura...
Respect
Desfa montura si uitate la rulmenti,daca sau dus nu prea ai ce face ca nu se gasesc,eventual poti cumpara aceasta montura care are rulmenti de metal si este excelenta;
http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...80f7e09b014ba7
@ Spaniolul
M-am uitat pe factura si a iesit din garantie pe 17 luna asta![]()
Da... cred ca maine o sa fac comanda pentru un nou H-H la Elstar
Respect