Daca la voi deschide focus pe 0b00 e foarte curios aveti un card universal ? sau nu ati facut up la cccam.provid ?
96% per total.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Daca la voi deschide focus pe 0b00 e foarte curios aveti un card universal ? sau nu ati facut up la cccam.provid ?
..::EGAMI TEAM::..
Ghita nu a mai raspuns daca ii merge sau nu .poate nici nu e maniac ca noi .
Last edited by laleauaneagra; 14-04-11 at 00:12.
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
Salut! Am un DM500S clona si am pus pe el cam 36 de linii.De la un timp se blocheaza mai des.Ciclul ar fi de 15 min.dupa care necesita un restart.M-ai detin un IPBox 910 pe care l-am facut client.As vrea sa schimb configuratia si sa il mut pe IPBox.Daca cineva i-mi poate spune cate linii ar putea Duce IPBoxul si eventual pe ce versiune de oscam.Multumesc!
daca vrei sa scapi de restartarile repetate, scapa de oscam si pune toate liniile pe cccam. Oscam trebuie cfg. la sange si tot face figuri, mananca resurse pe dm500 si nu o sa ai stabilitatea de la cccam din aceste motive. Pe dm500 + cccam poti sa faci uptime-uri de 10 zile fara sa te stresezi prea mult.
Daca tot vrei sa ramai cu oscam, verifica maximum de hop care intra in server, atentie la cccmaxhops, valoarea 1 seteaza sa accepte toate cardurile locale+ toate cardurile hop1 de la serverul de care esti legat, asta inseamna carduri hop1 si hop2 la tine, in cazul valorii 2 la tine apar carduri hop1, hop2 si hop3, iar numarul acestora va fi foarte mare, )la 36 de servere !!!) lucru care va duce neaparat la blocarea serverului.
Deci atentie la mici detalii !!!
pai aici e problema in dm are cccam-ul care-i crapa si oscam in ipbox, el vrea sa treaca cccamul in cauza pe oscamul din ipbox.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Deci in DM la 36 de linii crapa!!!!!Stie cineva {si sunt sigur ca stie } daca faci un server pe ipbox910 cate linii duce pana,,,,,,,,.,Multumesc!
Eu am pe ipbox 50 linii doar C si procesorul sta cam 20-30 % .Cu oscam 4743 si nice setat la -1 .
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
Cccam-ul in dm500s nu crapa nici cu 90 de linii, merge incredibil de stabil.
Cred ca numarul de carduri prea mare lasate sa intre in server e problema. Ia incearca sa le reduci sub 2000, sau ca sa fie si mai stabil si mai rapid, ia incearca doar cateva sute.
Chiar, cate carduri ti se aduna in total ???
Redu cardurile la maxim HOP1 si foloseste in CCcam.cfg linia:
Sint curios daca mai crapa si asa ???MINIMUM DOWNHOPS: 1
P.S.
Sa nu crezi ca daca nu reusesti sa tii sub control un server CCcam cu 36 de linii ai sa reusesti sa faci asta cu oscam. Oscam e putin mai pretentios, e nevoie de ceva mai multa experienta pentru a face un server mai marisor sa fie si stabil si sa se mai si miste un dm500.
Bafta la teste !
Cum? Pai parca oscam e peste cccam de 2 ori?
no ptr uniidar fiecare e liber sa faca ce vrea cu serveru lui,in timp partenerii de share hotarasc daca i scot din serveru lor,eu l am folosit doar de test si da intradevar in unele cazuri e mai bun ca ccam insa are multe defecte
cred ca ideea de open sources ii face mai mult rau decat bine