Results 1 to 15 of 87

Thread: Oscam.Configurare.Conectare.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Cred ca sunt probleme de exprimare corecta

Deci la 45 readere cate spui ca ai... este o cacialma de server din care nu reusesti sa scoti mai nimic si ff instabil.
    Ori m-am exprimat aiurea eu ori nu ai inteles .Deci ia sa explic babeste
    Am zis ca localul meu il dau la 45 peeri in cele 45 linii F( de la mine pleaca 45 linii Friends care normal ca la prieteni intra ca C ) iar readere in oscam am 45 linii C primite de la 45 prieteni(care ,normal ca la ei sunt date ca F) +un local=46 ok?
    Deci intradevar am gresit 45+45+1 nu fac 90 ci 91 ) .
    "deci am un local care il dau ca C celor 45 linii F (90=45C+45F)." inseamna ca localul meu ajunge la 45 prieteni ca linie C !ce e gresit aici ?
    Iar cacialmaua asta nu a crapat niciodata doar atunci cand incerc din curiozitate alte svn-uri diferite de cele dintre 4682->4743 .ecm-ul deschis din local la prieteni e ~200 ms.Daca nu crezi iti arat si un uptime cu 91 linii (C+F+local)
    Dar cred ca ne zbatem degeaba aici sunt unii mai caposi, altii care pricep mai repede deci totul e subiectiv .Important e ca multi au gasit configuratii perfecte pentru hardwareul lor .
    Eu totusi zic ca in momentul de fata oscam e peste ccam dar e posibil ca pe mips sa nu zboare ca pe sh4(pe routerul meu mips cpu creste cam cu 30 % fata de sh4 dar e si alt hw).
    Happy sh with oscam,ccam & others !
    Last edited by technomate; 12-04-11 at 22:16.
    2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2