ghita fara suparare dar eu nu am prea inteles nimic
salut,
am dm 8000,card akta,activat cu scam,cont no-ip,conectat in sharing cu cccam,50 linii C si F. un dm 7020 il folosesc doar ca si client f.rar la mine acasa,si asta s-ar putea folosi.citesc pe acest forum si nu ma luminez la cap ce si cum sa fac configurarea ca sa ma pot conecta in oscam. poate vreti careva sa-mi da-ti ajutor.
va multumesc.
Banuiesc ca vrea sa folosesca oscam server-client. In mare ar fi cam asa:
Code:# oscam.user # ####################################### ###### LINII F ### ####################################### ### 01 ### [account] user = user_linie F pwd = Pass_linieF uniq = group = cccreshare = 2 cccmaxhops = 2 # ### 02 ### [account] ......Code:# oscam.server ####################################### ###### LINII C ### ####################################### ### 01 ### [reader] label = nume_peer enable = 1 protocol = cccam device = dyndns,port account = user_Cline password = Pass_Cline group = ### 02 ### [reader] ........pentru completari se poate citi in arhiva oscam, ai folderul doc cu exampe si txt de unde te poti orienta sa iti faci setarile asa cum dorestiCode:....... [cccam] version = 2.x.x port = 12000 reshare = reshare_mode = stealth = minimizecards =
@laleauaneagra
ghita fara suparare dar eu nu am prea inteles nimicciteste numai cu atentie ce exemplu a fost dat
apar acolo Linii F si C- si stii ce inseamna ??
ghita_49- vrea sa profite de bunatatea Clienti lui- si baga liniile lor C in Oscam-
siiii ??- ce iese ??- are localefurate de la altii
Daca gresesc- va rog sa ma corectati
Gresesti.![]()
:
Gresesti....la maxim!
Vrea sa-si faca o treaba utila lui.
Folosesc varianta cccam-oscam, card local in oscam (dvb-api inactiv) si oscam simplu cu alt card local si linii C din serverele mele, dvb-api activ de asta data.
Din fiecare pleaca in celalalt linii N. Cele doua carduri personale apar in fiecare server. Tot doua!
E solutia cea mai buna deoarece receptorul folosit pentru vizionare este extrem de liber.
Cred ca asta a auzit si asta vrea si el. De ce va ganditi....numai aiurea?![]()
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Nu inteleg de ce atata alergatura dupa linii N..ce nu pricepe lumea e ca o linie cu multe "locale" e vazuta mai dubios decat una cu 1 local .oricum se testeaza toate si se vede la ecm(aici nu mai au cum sa triseze)...Am vazut ca foarte multi nu au local dar au linii n destule si pretind ca au local .Iar aici ramane la latitudinea fiecaruia ce vrea sa faca .
Dar si aici tot oscamul ne ofera o chestie :grupurile !
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
si cu traficu ce l face oscam cum ramane??ca black angel stie el de ce e suparat,linii ca linii da le naiba,se testeaza si cum zici ramane la latitudinea fiecaruia dar traficu care il face e infernal,intr o saptamana de dau toti afara,plus ca pe receptoare ca dm500 nu face doi bani,da ce face domne de trebuie sa stea procesoru la suta la suta,de aia repet ptr ce a fost el conceput e ok insa alte combinatii nu sant ok si fair play fata de partenerii de share
eu nu inteleg de ce ziceti de trafic.eu am 90 linii in oscam numai C si F si un local.nimeni nu s-a plans de trafic ,procesorul sta la 20% si uptime saptamani
Last edited by technomate; 12-04-11 at 14:08.
De acord cu @tehnomate.
Ce trafic? De unde?
Setarile lb_ au rezolvat de foarte mult timp treaba asta. Cine nu seteaza are probleme cu fair-play-ul, corect!
La fel si cu procesorul, sunt svn-uri si....svn-uri. Dar, avand in vedere ca discutam despre astea toate aici....de ce esti tu carcotas?![]()
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Oscam trebuie setat "la sange" daca e folosit in loc de 3c, asta e problema de fapt iar cei care nu o fac genereaza probleme.
In alta ordine de idei, a creat cineva un reader "serial"? Si cum, caci nu inteleg de la ei, se pare ca se refera numai la smartreader.
serial: serial number of Smartreader+ (get the serial number while starting OSCam)
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
al meu e setat "la sange " cu setarile default![]()
deci,pana nu va puneti de acord voi cu voi insiva se pare ca nu putem avea un dialog,da ti paginile in urma sa vedeti ce pareri ati avut si voi in legatura cu oscam server client si pe urma putem avea un dialog(sau voi va schimbati parerea in functie de criticile aduse la un moment dat)sau cumva intre timp ati gasit solutia salvatoare,atunci imi cer scuze