Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 31 to 45 of 87

Thread: Oscam.Configurare.Conectare.

Standard RSP member Black_Angel's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

@technomate

logo nu face trafic la ala care il foloseste- ci de la ala de la cine cere

iac - chiar acuma am cerere la -

1830:003411:000a

si raspuns NOK-

deci !!- imi face trafic sau Ba ???

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Inseamna ca "de la ala de la cine cere" nu are config corect+dvbapi !
    Si mai zic ceva si eu ma opresc aici cu offtopicul:am avut vreo jumatate de an data o linie la un prieten iar el a stat numai in linia de a mine .Nu i-a dat un freeze NICIODATA inclusiv pe pachetele grele !
    Last edited by technomate; 12-04-11 at 23:28.
    2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2

Mentioned
    1 Post(s)

mai OMULE- TU poti inzelege ca EU NU folosesc OSCAM ???

sau esti atita de inchis ??

si acest tread- sa fie OFF_toppic ??

Eu unul asi spune - mai bine sa se scrie ce NEGATIVE duce Oscamul -

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

daca nu terminati cu tonul ridicat voi inchide topicul ... purtati discutii cu argumente tehnice si solutia cea mai buna va fi folosita de toti cei interesati si va rog frumos fara ton ridicat
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu ce am zis mai sus ? parca "de la ala de la cine cere"

Mentioned
    1 Post(s)

Eu unul- am sa retrag din aceasta tema-

asi vrea doar sa i atentionez pe cei care folosesc Oscamul ca Clinet-

Este- ff. nasol ptr. Colegii vostri de share- care de buna credintza au incredere in voi-

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Black_Angel View Post
    Este- ff. nasol ptr. Colegii vostri de share- care de buna credintza au incredere in voi-
    ) pai si ce facem cu "the others" care folosesc sh4 ?
    Eu am afirmat ca folosesc oscam asa ca cei cu care am schimb ii rog ca in cazul in care le-am facut "deranj" sa ma stearga )
    E mai bine ?
    De mpcs nu mai zicem nimic

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by mondo View Post
    Cum facem atunci cu "Oscamul la ora actuala este peste CCcam"? Nu prea merge! Te contrazici singur in afirmatii!
    daca el a vazur doar sh... asta e pune pe ruter ce e de trecut desi merge ok ... dar nu pe ce se papa pe aici ma rog toate bune

PS: @technomate cred ca ar fii bine sa nu susti o causa care e mereu in dezvoltare, pt simplu fapt .."ai ramas in urma"

---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:07 ----------

Quote Originally Posted by Black_Angel View Post
    ...

deci !!- imi face trafic sau Ba ???...
    Nu nu face! doar 2 cereri la minut ! si nu putine :-P

inactivitytimeout = 1
    reconnecttimeout = 30
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu sustin oscamul ca altceva a ramas in urma ci ca are avantaje :
    ecm mai mic,
    grupurile !,
    resurse mai putine ,
    un singur binar se descurca cu toate:server de card,client si server de orice protocol va doriti,
    deschide pachete ce cccam nu deschide,
    face updateuri la carduri ce ccam nu face,
    poti prioritiza rederele,
    falback reader,
    daca il folosesti ca server si vrei sa ai in clientul tau dmbox acelasi nr de carduri se poate
    poti folosi load-balancing in asa fel incat sa nu incarci linia nimanui ci toate in mod egal,si cate si mai cate ...sunt si multe care nu le consider avantaje,alea neortodoxe.

@Gobi Setarile astea ce le-ai scris nu mai sunt folosite in 4743 care o folosesc eu ci
    reconnecttimeout = 2 # after 2 minutes new connection
    = # [blank] defaul
    dar la mine e default !
    Last edited by technomate; 13-04-11 at 10:49.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

"Not OK" nu inseamna ca cel care a cerut foloseste oscam,nici pe departe.Poate ar trebui sa va configurati mai bine listele de sid-uri,cardserverul,etc.
    Parerea mea e ca voi va uitati prea putin la Tv si prea mult in log-uri.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Zmeura ai dreptate si in legatura cu lista de sid-uri si config,nu numai oscamul cere aiurea .
    Si ai dreptate si in legatura cu uitatul la tv.
    Ca in orice hobby eu incerc sa aduc calitate si cantitate si din cauza asta recunosc ma uit la tv mai putin decat testez si ma documentez.dar trece si asta.

Si sa nu uitam ca suntem romani,latini si tare ne mai place sa fim carcotasi

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu am urmarit cccam 2 saptamani si iti spun clar ca nu raspundea localul meu corect,din cauze greu de explicat.In nici un caz nu aveam 100% ECM OK.Cardreader fiind atat sbox cat si cccam.Nu pot deschide port si sunt doar client,deci am doar linii C si nu trage altcineva de cardul meu,pe cine ar fi trebuit sa dau vina,pe mama Omida?
    In log la cardreader nu trebuie sa ai BadECM sau alte balarii iar raspunsul la cererile ECM sa fie de 100%.

Pacat ca e doar de 19 ore,iar a cazut reteaua ca vroiam sa vad dupa o saptamana.Oricum am prins peste 2 zile si erau raspunsuri 100% corecte.
    Daca va merge cardul asa nu mai vad de ce aveti motive sa va mai plangeti,chiar daca in cccam apar cereri si raspunsuri diverse.Nu au importanta,la card nu ajung.Oricum daca cineva vrea sa deschida un program ppv (sa zicem) vine cererea in cccam pe acel caid cand clientul comuta pe acel program,dar daca localul tau nu il deschide si nici macar nu ajunge cererea la card (lista de siduri) ce mai conteaza?Cererile e normal sa zboare de la unul la altul,asa si trebuie.
    Legat de oscam ca si cccam client au fost odata probleme cu cereri multiple,dar din ce stiu sunt istorie,cerea de la toti clientii fiecare ecm tot timpul.Acum din ce stiu cere ca si cccam,de la un anumit numar de peers pana cand primeste un raspuns,apoi comunica doar cu acel peer si face cererile doar de la el.Asta pana cand comuti pe un alt program.

PS: Restul problemelor legate de trafic,configurari multe si alambicate in cccam pentru a obtine o functionare cat de cat buna,nr de carduri cu probleme,etc este doar vina mizeriei de cccam.
    :

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mi am expus punctu de vedere si in alte topicuri cu privire la oscam,atat cat ma pricep deoarece nu il folosesc decat server si acolo e ok in rest m am jucat doar dar nu mai mult de juma de ora ca se ducea naiba,mips dm 500,unde o consuma el mai putin si nu o face trafic asta e alta mancare de peste,eu spun cu ce am

inca nu e la locul lui si asta poate din cauza ca e open sources(vezi cam tot ce e open e varza)
    are da avantajele care le spui si asta ma tenta de fiecare data sa l tot instalez insa si dezavantajele sant multe si aceastea mau facut sa renunt la el ptr ca eu sant prost de fair play de cand sant in acest hobby

cat despre mpcs,csp si locale furate cu oscam ramane la latitudinea fiecaruia sa verifice ce si cum se intampla cu linia lui iar cat despre ce i care folosesc aceste metode da mi voie te rog sa nu spun nici un cuvant fiind ca ve ti avea impresia ca sant un ordinar si spurcat la gura,tin asa ptr mine si incerc sa i sfatui pe altii sa se fereasca,altii accepta altii nu

o zi frumoasa

---------- Post added at 10:25 ---------- Previous post was at 10:19 ----------

@zmeura si eu am NOK destule cu linia N din oscam pe localu meu,iar ceilalti 3 clienti ce i am direct in oscam nu au,ce sa i faci asta e viata
    Last edited by laleauaneagra; 14-04-11 at 00:05.
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by technomate View Post
    ...
    reconnecttimeout = 2 # after 2 minutes new connection
    = # [blank] defaul
    dar la mine e default !..
    sunt secude nu minute!!
    ..::EGAMI TEAM::..

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Omul a intrebat ceva iar voi l-ati acuzat ca fura carduri.Cam atat despre lupta cu cardurile fake,ajung oameni poate nevinovati sa fie tratati asa.Decat unul acuzat fara rost mai bine 50 de carduri fake in share,de parca am putea vreodata sa oprim asta.
    Am scris mai sus ceva,legat de local si cum local vostru nu raspunde corect,daca vreti sa intelegeti bine,daca vreti sa dati vina pe peers iar bine.Sa vad screenshot din webif la statisticile newcs/sbox/oscam (ma rog,fara oscam ca am auzit ca asta reprezinta diavolul) cu 100% raspuns si atunci incepem sa aruncam cu pietre in altii.
    :

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast