Daca nu apar probleme majore ... maine o sa avem imagine .
Am mutat ultimile discutii din aria Spark aici .
Dislikes: 0
adica anul asta?
Last edited by delta2k2; 30-12-11 at 17:12. Reason: Regula 12 : Quote inutil
dolce, focus,digi, DM500s, dm7000, amiko shd-8900 alien, opticum 7300CI2CX, opticum 4100TSCR, opticum 4100C, srt6355, antena 1.2Al, lnb gold quatro twin0.2, H-H strong DM2100, MREV. 2.25, SS2
Daca nu apar probleme majore ... maine o sa avem imagine .
Am mutat ultimile discutii din aria Spark aici .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
hai cu ea
Eu m-as baga la testat pe GM-ul meu, dar abia pe 9 ajung acasa.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Salut Prieteni a testat cineva aceasta imagine ; Enigma2 Duckbox Project rev G2696,,07.09.2011 mod RSP v3.209 ,daca a testat cineva aceasta imagine rog sa posteze
La Multi Ani !
Din pacate cred ca nu vom avea imagine RSP azi , imagine generata ieri se misca bine din ce am avut eu timp de test doar ca dimineata cand am venit de la servici am gasit aparatul blocat total . Azi ca in orice zi de 31 decembrie a fost nebunie si nu am mai avut timp sa iau legatura cu @zildan sa vad daca a hotarat ceva dar este mai bine sa mai asteptam cateva zile si daca nu sunt incidente mari ( ca mici vor fi sigur ) atunci sa ne fericeasca si pe noi cu o imagine publica .
Va doresc o petrecere frumoasa la trecerea dintre ani iar noul an sa ne aduca tuturor numai lucruri bune .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
It's not really professional.
Now I see that you are much more frivolous.
And the great liars.![]()
Why liars?
Grle, sto kazes da su momci lazovi.
Trenutno na zalost verzija nije u potpunosti ok, ima jos bugova.
I think that was the end of the world when you write the truth...liars.
Testiraju je par dana sorin i kao bas danas nasli bug....sramota!
Pa jesu,toliko vremena se čeka i onda opet odugovlače.
Nije fer to od njih.
Što se mene tiče,ne moraju ga ni napraviti,jebg.
Ljut sam,jako ljut,pokvarili su mi dan totalno.
Last edited by grle44; 31-12-11 at 19:50.
Pa to je to.Pogledaj im zadnji enigmu toliko bugova i povukli se a nisu napravili.Puno su obecavali a nista.Sad opet niko ih nije tjerao da najavljuju novu verziju a kamo li datum...obecali su danas i vidi sad.Neznam zbog cega nas lazu....
Neka je postave tu,ako uopće postoji ta njihova E2,a mi ćemo im prenijeti sve Bugove.
Tako rade svi ostali timovi.
A ne tako,obećanje a onda razočaranje,to je stvarno neprofesionalno od njih.
Sad ću svuda da pišem kako su jako neozbiljan Team.
Last edited by grle44; 31-12-11 at 20:11.
plejka2,
Testira se vec izvesno vreme ne samo nekoliko dana.
grle44,
Oduglovacenje je zbog toga sto softwer ima problema.
Ja vas uopste ne razumem, umesto da budete zadovoljni jel imate risiver na kojem softwerski se radi i da ce biti poboljsanja, vi kritikujete ljude.
Moje pitanje je ako vise volite da se izvadi softwer iako ima bugova, ili da se jos ceka?
Ako je vas odogovr sa se pusti softwer, moje drugo pitanje je na koga cete onda bacati krivicu ako se risiver sjebe zbog nedovoljno dobrog softwera?
Traducere in limba romana (prevod na rumunskom jeziku):
plejka2,
Softul se testeaza de mai multa vreme nu doar de cateva zile
grle44,
Amanarea este din cauza ca softul are probleme.
Eu nu va inteleg deloc, in loc sa fiti fericiti ca sunt oameni care lucreaza la dezvoltare softwer si o sa fie inbunatatiri, voi criticati oameni.
Intrebarea mea pentru voi este, daca mai mult va place se sa dea drumul la soft chiar daca sunt probleme, sau sa se mai asteapta?
Daca raspunsul este sa se dea drumul la soft, a doau a mea intrebare este pe cine o sa aruncati vina in cazul in care din cauza softului receptorul o sa se blocheaza total, pe cine o sa aruncati atunci vina?
Sve je to ok,ali koliko je već izašlo e2 za ALIENA,pa se nikome ništa nije dogodilo.
Bar ja sam ubacivao svašta u svog ALIENA.
A baš sam i bio sretan da se eto konačno pojavilo i od RSP Teama nešto pozitivno.
I svuda sam i govorio o njima pozitivno,ali sada su me totalno razočarali.
Nisu trebali najavljivati današnji dan izlaska,ako nije sve kako treba,a nije valjda da samo jedan čovjek testira tu e2.
Neka je daju meni,ja ću je testirati,ja čak ne vjerujem da ta E2 više i postoji.
Sad će nas stalno vući za nos,kao ne valja ovo,pa ne valja ono.....hmmm
Sve mi se čini,da je tu novac u igri...
Last edited by grle44; 31-12-11 at 20:30.
Dobro sorin ja se slazem donekle sa tobom ali pogledaj im zadnju verziju enigme(ako imas priliku za to).Puna je bugova ne radi na 1080i rezoluciji pa eto opet su je pustili van...
Ako duze testiraju onda je moja sumnja u ovo jos veca.Dan kada se trebala pojaviti pronađen je kao bug?Stvarno za malu djecu price....
Da se razumijemo nama niko nije obavezan davat i pravit nikakve enigme isto tako sam zahvalan svima koji se trude ali ovo sto rsp radi od samog pocetka svoje enigme do dan danas mislim da nema smisla....Ja bi se makar drzao onoga sto kazem ali sta ces nismo svi isti....