Urmatoarea imagine RSP va fi pentru aparatul generic FULAN 7111, si va merge pe orice "clona".
Noutatile ..... surpriza.
Astept detinatorii de aparate "clona" FULAN 7111 a caror telecomanda nu merge sa imi trimita PM cu datele de contact.
Dislikes: 0
Nu stiu daca exista o setare ceva pentru a avea in loc de numele canalului, ora pe display la alien. Eventual daca nu exista m-as bucura ca la o viitoare actualizare sa avem si aceasta optiune.
Last edited by Meridian; 22-09-11 at 16:33.
Urmatoarea imagine RSP va fi pentru aparatul generic FULAN 7111, si va merge pe orice "clona".
Noutatile ..... surpriza.
Astept detinatorii de aparate "clona" FULAN 7111 a caror telecomanda nu merge sa imi trimita PM cu datele de contact.
Last edited by zildan; 22-09-11 at 16:36.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Clone ale receptorului Fulan 7111 cunoscute ar fi :
Amiko Alien SHD8900
Stbmodel: 09000A00
Edision Argus Pingulux
Stbmodel: 09000800
Galaxy Innovations GI S8120E
Stbmodel: 09000B00
Golden Media 990 CR HD PVR Spark LX
Stbmodel: 09000700
SAB Unix F+ Solo (S902)
Stbmodel: 09000E00
Dynavision Spark
Stbmodel: 09000D00
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
@zildan: o rugaminte , includeti si kernelurile pt.wifi.
Cum xml-ul pentru RSP, cand ma uitam la un post care are "Subservices" si apasam pe "verde", imi aparea meniul "subservices" si puteam sa schimb posturile. Cu xml-ul de celor de la PKT, care este mai functional pentru aparatul meu decat RSP, imi apare meniul "Input" apasand pe "verde".
Care este linia pe care trebuie sa o schimb pentru a functiona corect?.
Folosesc skinul dreamTV-HD.
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 16:27 ----------
Am schimbat asta
cu astaCode:<!--map context="InfobarSubserviceSelectionActions"> <key id="KEY_GREEN" mapto="subserviceSelection" flags="b" /> </map--> <map context="InfobarSubserviceQuickzapActions"> <key id="KEY_PREVIOUS" mapto="prevSubservice" flags="m" /> <key id="KEY_NEXT" mapto="nextSubservice" flags="m" /> <key id="KEY_BACK" mapto="prevSubservice" flags="m" /> <key id="KEY_FORWARD" mapto="nextSubservice" flags="m" /> <key id="KEY_EXIT" mapto="exit" flags="m" /> <key id="KEY_HOME" mapto="exit" flags="m" /> </map>
dar nimic nu se intampla.Code:<map context="InfobarSubserviceSelectionActions"> <key id="KEY_GREEN" mapto="subserviceSelection" flags="m" /> </map> <!--map context="InfobarSubserviceQuickzapActions"> <key id="KEY_PREVIOUS" mapto="prevSubservice" flags="m" /> <key id="KEY_NEXT" mapto="nextSubservice" flags="m" /> <key id="KEY_BACK" mapto="prevSubservice" flags="m" /> <key id="KEY_FORWARD" mapto="nextSubservice" flags="m" /> <key id="KEY_EXIT" mapto="exit" flags="m" /> <key id="KEY_HOME" mapto="exit" flags="m" /> </map-->
simt eu doar,ca incet-incet alienul va ramane o amintire?daca pana in urma cu cateva saptamani apareau aproape zilnic oscamuri,imagini noi,pareri noi,teste cu imagini,etc de o saptamana PAUZA.Ati plecat in concediu?mesterii mihai si zildan?USERII?VOIAM sa imi mai iau 1,DAR cu pauza asta inteleg ca o cam lasam balta.SPER SA SE REVIGOREZE ALIENUL.mersi
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Inaintea aparitiei ALIEN,nici un moderator sau semi sau etc. nu a venit cu niste ,,chestii'' gen CAPS''. De cand au aparut ,,disensiuni'' intre TABERE, INTREBARILE SI OBSERVATIILE mai mult sau mai putin pertinente privind anumite produse ,,PROMOVATE'' deranjeaza.Anumite persoane.Jenant.O spune un user care a ajuns pe acest forum la recomandarea unui OM. Si din hobby si placere.Vad ca si aici,din pacate,este reflectata starea de fapt din minunata noastra societate.Am si eu alien.Mi-am spus parerea.EU am dat banii pe acest receiver.Daca nu pot ca user sa intreb ,sa trag concluzii,etc atunci nu vad rostul forumului.De ce deranjeaza caps lock? Intreb si eu retoric? Sau pe cine? Astept NOI PROMOVARI de receivere.CAPS LOCK folosit ostentativ,ca si raspunsul la ultima postare!
@pharma, tu mai stii cu ce user postezi? Daca erai putin atent observai ca la postul #216 ai folosit userul @gauloises; vezi ce e trecut aici http://sateliti.info/showthread.php?...um-si-Shoutbox la #10, dupa care mai stam de vorba.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Nu am postat,nu postez si nici nu voi posta sub alt nume.Nici aici si nici altundeva.Nu am doua conturi,fiindca nu am doua identitati.
Nu are cum sa posteze ca si userul acela fiindca nu e clona nimanui.
eram(sunt)deranjat pt faptul ca am cautat un receiver "la moda".ok,l-am gasit,l-am luat,m-am indragostit de el,am bagat doar enigma 2.sub fusta alienului am descoperit downmix-ul,nu mi-a mai trebuit sincer alta imagine,toate pareau sa mearga bine,roz...!problemele mele sper inca sa se rezolve.ale mele nerezolvate sunt 2: 1)intotdeauna la al 2-lea film prin cifs alienul se restarteaza,indiferent de felul lui(avi,mkv...)si 2)se conecteaza foarte greu la liniile mele dupa restart.am luat receiverul dupa previewurile pozitive de pe acest site,nu am spus ca vreun user este angajat/colaborator undeva,nu am facut vreo acuzatie,dar totul parea atat de roz.....mihai si zildan scriau aproape zilnic cate ceva,acu poate sunt in concediu.mersi
Last edited by gauloises; 02-10-11 at 02:01.
Salut!
Acum fac cunostinta cu enigma si am o intrebare. In EPG nu se afiseaza corect caracterele romanesti. Este rezolvare la acesta problema prin instalare font sau ceva?
In Spark nu am avut astfel de probleme...
Si folosesc: Rsp Satbox4all image V1 26-08.
When will there be a update of the RSP E2?
DM800HD pvr
T90
Amiko Alien
We hope that the new image will be available before Christmas.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...