0

Dislikes:
0
-
Golden Member
ce pot sa-i fac?
In urma cu ceva vreme am dezinstalat cateva programe din PC sa nu-mi ocupe loc ce nu folosesc,urmand ca atunci cand o sa am nevoie sa le reinstalez.
Azi avand nevoie sa folosesc ceva la HTC_Diamond am incercat sa instalez softurile si utilitatile pana ce rezolvam ce aveam de rezolvat.
Problema cu care ma confrut e....ca incercan sa-i dau imi apare un mesaj " The Getting Started Disc requires Adobe Flash Player version 8.0 or latter.To download the latest version of Flash Player,go to the Adobe Flash Web site using the link below.If you already have Adobe Flash Player 8.0 or later installed you have a corrupt version.Please uninstall curent version and reinstall using the link bellow.
http://www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=Shockwaveflash"
Pana aici am incercat toate variantele....am dezinstalat versiunea(ultima)Flash Player,am reinstalat-o atat din link-ul dat de ei cat si din site-ul dela ei,atat cu antivirusul si firewall-ul dezactivate cat si cu ele activate....am descarcat inclusiv versiunea 8.0 si raspunsul e acelasi in momentul incercarii sa dau comanda din CD.
CD-ul tin sa precizez se afla in stare foarte buna,doar mici firicele de zgaraituri datorate plicului in care e pastrat.
Am cautat sa descarc o alta versiune de instalare(in franceza) acceasi problema.
problema persista si pe Win7 ultimate cat si pe XP Professional.
daca aveti vreo idee,e de apreciat si de incercat.
Va multumesc anticipat.
P.S. am scris aici ca nu eram sigur unde sa postez,la GSM sau la PC....
P.S.2-windows-ul e actualizat la zi,asta daca are importanta.
Last edited by shadowman; 04-04-11 at 21:57.
Respect!
-
re
incearca sa dai o curatare registri cu un program gen cccleaner, restart si reinstalare programe, s-ar putea sa reusesti. si poti sa stergi manual folderele pe care le-au creeat programele la prima instalare. bafta.
-
si eu zic sa cureti cu " ccleaner " si apoi restart si sa instalezi in alta parte tot ce tine de abobe
incearca sa faci un upgrade si la ... NET Framework
-
Old Member
Eu pe windows 7 am rezolvat aceeasi problema cu Uniblue Registry Booster 2011.
-
Golden Member
Tin sa va multumesc la toti ptr sfaturi,insa niciun rezultat.
Acum reinstalez Win XP.Daca nici asa nu vrea...innebunesc.
-
Golden Member
Reinstalat Win XP,instalat drivere,raspunsul acelasi.
Nu vrea si pace.