0

Dislikes:
0
-
Membru de onoare
http://www.dreamoem.com/forumdisplay...s-for-DM800HD&
Nu sunt imagini mai bune,tine doar de gustul fiecaruia.Poate ca sunt unele mici diferente intre imagini,dar neimportante.
-
Standard RSP member
Nu stiu ce ,,BootLoader,,, ,,BL,, are momentan omul. Deci daca vreti sa puneti un soft mai nou de la Nemesis cel care are ssl 84 s-au 84b atunci nu merge sa puneti direct softul cel nou, in cazul in care aveti momentan Bl 76 . Sa zicem ca aveti BL76 momentan , prima data trebuie pusa un ssl 82 dupa cea 84 si cand ati pus 84 puteti urca si un image care deja are ssl 84 A s-au B.
Deci rog un expert sa explice mai bine si faza asta ca daca omu este incepator poate sa ramane si fara box cateva zile s-au satptamanii pana ce i-si gasaste un om de incredere cine sa-l repare prin DreamUp Pach-uit ..etc.
Eu va recomand un Nemesis care nu e nici noua si nici veche , eu o folosesc o versiune care deja foloseste ssl 84. De un an incoace merge brici, fara probleme.
Ma refer la soft si nu la frezuri care pote sa devina si de la linia primita s-au de la setarea corecta a cardului din emulator.
-
Member
Visitor
mersi de pont, pe display scrie ca are # 84A (si este DHCP, nu are IP fix), pe langa dm800sim2.com
Am citit pe alte forumuri ca dreamoem.com ca revizia G este ca revizia M la sensitivitate , permite blinscan, dar nu are passthrough (output) si ca orice imagine pt M merge si pt G.
(baiatul care a zis asta,a folosit Nemesis 2.6 SVN(110r0) Openpli 2.1 si Dream Elite 3 ver.010r5 si a conctat 8 lnb-uri...eu am doar hotbird la 55% snr)
Intrebarea mea este daca exista imagini gemini pt el, pt ca nemesis-ul de pe el mi se pare foarte foarte lent, in special la boot: 2 minute,minim, plus, uneori se blocheaza). Cum stiu ca am clona,nu original, ma gandeam ca sfatul unui user mai vechi de aici sa pun gemini 2 pe el, nu stiu daca se aplica, dar stric o intrebare.
Multumesc tuturor care mi-au raspuns, incet-incet desprind itele clonei acesteia, dar tot prefer sa intreb,decat sa regret dupa aceea.
-
Membru de onoare
GP3 = Gemini Project 3
Nu cred ca e cu ceva mai buna decat celelalte,dar daca tii neaparat ...
DM800 oricum se misca destul de greu,incearca cu imagini cat mai mici ca dimensiune,vezi marimea lor dupa ce le descarci.
-
Standard RSP member