Password for file ?
Dislikes: 0
Password for file ?
@stargate --- vorbesti in necunostinta de cauza ! problema cu rusinea se rezolva simplu ...
costa 400 de euro ...si ai scapat de rusine !!! astepti de la un receptor de 150 de euro lucruri
pe care le gasesti doar la la cel de 400 ! alegerea este simpla ...
Spark si-a onorat integral promisiunile conform manualului de utilizare ! restul sint functii noi,
sint facilitati extra fata de care poti sa le doresti sau nu , sa le folosesti sau nu ...as is ! nimeni
nu ti-a promis inainte de cumparare ceva care nu s-a regasit pe receptor ! ai crezut altceva ...
problema ta ! Spark este un sistem complet , fiabil si care evolueaza ! restul sint vorbe cu ...
tenta !
Last edited by MihaiP; 18-07-11 at 17:34.
poate ca eu sunt mai greu de cap ( si sunt sigur ) dar din cate imi aduc aminte se faceau promisiuni extrem de generoase in legatura cu enigma2 iar review-urile erau extrem de generoase despre calitatile acestui receptor . cat despre spark eu mi-am mai spus parerea ... este inca in stadiul beta cu multe functii care sunt doar de aspect si asa cum chiar tu ai spus intr-un numar infosatelit nu ai enigma nu existi , nu cred ca 10% din cei ce au cumparat receptorul s-au gandit la spark cand l-au cumparat ci cu siguranta gandul le-a fost la enigma2 . cat despre alegere uni viitor receptor cu siguranta nu voi mai pune "botul" la review-uri comerciale .
cu respect
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
I don't read that Fulan or anybody other must make a E2 for Alien Amiko!
I am only read on your Pictures that ist Dualboot Spark+E2 and E2 runs on it.
And when you have discomfort wrote to Amiko he sells this Receiver and so they must make Support, nobidy else!!!!!!!!!!!!!!!
But RSP makes E2 Images for Alien Amiko an so i dont understand your Problems.
I am only see that all complaining and do nothing self!
Last edited by stargate; 19-07-11 at 00:05. Reason: R:12 Quote inutil
Okay. Will you give us instructions who to do Enigma2 and we wil work gladly, we won't wait for someone's finished Enigma's2![]()
Last edited by delta2k2; 19-07-11 at 11:30. Reason: Read the rules (12)
worldwideweb.aaf-digital.info/forum/forumdisplay.php?190-sh4-duckbox-project
and
HyperText Transfer Protocol Secure ://gitorious.org/open-duckbox-project-sh4/tdt
But you must read!!!
And when you are finished tell ist to us and we test it!
Last edited by delta2k2; 19-07-11 at 11:31. Reason: Read the rules (12)
@meridian
- eroarea "7 70" este una "clasica" schimbi stickul si s-ar putea sa mearga
- foloseste pluginul "e2upgrade" si ai scapat de necazuri