De curiozitate, cite C,N,F,R ai in el? Din fiecare....
Caut pe cineva care detine 1,2,3..vps-uri care pot fi folosite pt server de CCcam.Dau eu liniile.Singura conditie e sa nu crape dupa o luna (ex serverul meu crapa peste o luna)
De curiozitate, cite C,N,F,R ai in el? Din fiecare....
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
nici eu nu stiu ca tot bag in el pana acum am 6 sesiuni de cccam cu 50-60 de linii pe fiecare...C si N ..F am doar 5(3 de test)
Pai F e baza, sa-ti faca trafic. Asa doar esti conectat la niste servere , dar esti inactiv. Cind o sa ai multe F o sa-ti dai seama si cum stai de fapt....
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
ideea e ca serverul e de test....am linii c si n dar nu o sa am server.....pt mine acasa am deja o lista cu 40 servere de cccam dedicate fara reshare care deskid tot ...restul(cateva sute) le pun pe un vps cu teava de 1gb...
E chiar ciudat cum ai reusit sa strangi atatea C gratis.... Oricum, trecand peste asta testul tau nu e concludent, mi-am mai exprimat o data parerea, pina cind nu-l "bagi in paine" sa munceasca din greu. Sa ai minim 50 de clienti conectati pe el si sa vezi cum ii deserveste pe acestia....
ee cum sa aibe atatea linii,din linii culese de pe net si cfg sparte de la nestiutori,posibil sa se scape vreodata cu toate ca o data a spus pe shoutbox(poate ma insel)insa daca se va dovedi ca e asa va zbura de aici atat topicu cat si el pentru ca eu unu personal nu admit asa ceva
sa culegi linii furate sa ti faci server si sa vi sa trocanesti pe aici
ti l faci ptr tine racolezi in pm si faci ce vrei dar nu bati toba pe forum
Ce frumos a fost odata in share! S-a dus dreaq timpurilii alea!!!
de acum vb doar prin PM ca aici cum vrei sa faci un bine iei ban...
lasa-ne si noua un semn , te rugam frumos , sa intelegem ce bine ai vrut sa faci deschizand acest topic .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Problema e ca nu te crede nimeni ca ai atatea linii primite din nimic.Sharing "gratis" nu exista,chiar daca ai vrea sa dai tu la altii "gratis" asta inseamna ca tragi din cardurile altora (am inteles ca nu ai nici un card local de fapt).De aici reticenta si ingrijorarea celor care chiar au carduri locale puse in share,de obicei trebuie sa fie carduri care sa raspunda la acele cereri si culmea e ca vor fi fix localurile reale,ale lor.
Share inseamna sa dai si sa primesti,daca ajunge si chestia asta atat de raspandita ca cea cu cheile se va duce .... de suflet.
Deci e simplu,daca ai prea multe linii si te deranjeza pur si simplu stergele si multumeste celor care (zici ca) ti le-au dat.Nu faci nici o facere de bine incurajand sa se traga "gratis" din cardurile reale ale altora.
:
- poate testeaza serverele, sa fie sigur ca viitorii clienti vor fi multumiti
- virtual private server (VPS) , deci deja se testeaza solutii la nivel "profesional"
- 40 servere de cccam e muuuuuuuult peste nevoile unui simplu user
Salut, sunt nou aici dar am state vechi pr RDI,( Tomas 11), acum v-am descoperit, si vreau sa va aduc la cunostinta ce-am patit eu, pt. ca voi sa nu faceti ca mine.Pe scurt la Dream, am facut imprudenta de a lasa user si parola standard.M-am trezit cu liniile furate de un anume ZMETEA MX,care mai apoi a devenit Alcatel, si dupa banuiala mea aici este mr.Ciutura!
Va dati seama ca m-am invatat minte, mi-am anuntat partenerii sa-si schimbe C-urile ,mi-am parolat solid DM-urile , dar am pierdut multi parteneri, care probabil au crezutca eu le fur linii.
V-am spus asta pt.ca sa aveti grija, si fiti atenti la astfel de specimene ca cel de mai sus.
@ciutura ... ai cuvantul