La cat de penibili au fost, 2-1 reprezinta chiar un rezultat bun pt ei.
Cine e fLORESCU asta? Unde joaca? rOPOTAN - alt supertalent; inca nu a aflat ca mingea trebuie scoasa din propriul careu si nu aruncata in fata portii. Marele tORJE (cel de care se intereseaza Chelsea - poate chelsea din ferentari) a facut un fault fara rost, faza din care am fost egalati. Dar e meritul marelui antrenor lucescu jr. care a reusit ca in numai 4 meciuri sa compromita o calificare. Dupa meci l-am vazut la digi sport pe ilie (alt super antrenor) care spunea ca echipa romaniei a facut un meci tactic bun. O fi vazut alt meci? Comentau alt meci? Nu am mai stat sa ascult aberatiile pe marginea unui meci in care am avut doar 35% posesia balonului. Super tactica, super echipa. Echipa Otelul Galati ar fi avut o prestatie mai buna.
La cat de penibili au fost, 2-1 reprezinta chiar un rezultat bun pt ei.
Care fu scorul ca eu unul nu m am uitat la meci?
Bosnia-Romania 2-1 - şansele de calificare s-au cam redus![]()
Si v am zis ca o iau pe cocoasa...voi nu si nu ca ii batem...
Romania deja de ceva timp in coace nu rauseste sa se califice. Pacat, se pare ca fotbalul la noi nu mai e ce era sau noi am ramas in urma iar restul au evoluat.
avem echipa , avem valoare , avem echipa cea mai tare
mare antrenor Lucescu, Razvan Lucescu
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Nui nimik ca nu am invins Bosnia, ne consolam cu un egal cu LUXEMBURG in marele DERBY !!!!!!!!!!
Omul cit traieste invata si tot prost moare....
Last edited by zmeura; 28-03-11 at 18:01.
:
Vai de noi; am ajuns sa tremuram la un meci cu Luxemburg. Rad si aia de noi.
Razvaneeee......du-te! Ia si trei sferturi din echipa cu tine si lasa-neeeee!
---------- Post added at 03:51 ---------- Previous post was at 03:07 ----------
@zmeura - mi-am furat-o cu al 2lea link postat de tine. Am crezut ca e pe bune!!! Dar e foarte aproape de adevar.
Trebuia sa atentionez ca e un pamflet,a fost in viteza.Oricum e un pamflet foarte aproape de adevar,cam asta ar mai lipsi.
:
se pare ca vorba romanului"prost sa fii noroc sa ai" are un sambure mare de adevar.
s-ar putea ca Bosnia sa fie exclusa din grupe si Romania sa castige la masa verde cu 3-0.
hmmm...interesant.
Respect!
Tu nu ai vazut ca au scris ca decizia se va lua pe 1 aprilie ?
Ce pacaleala va fi, noi o sa ne bucuram ca bosniacii au fost eliminati si ei se vor califica...
Ca sa nu mai spun ca noi trebuie sa depasim Albania, ceea ce pare imposibil, sa nu mai vorbesc de Belarus...
As vrea sa vad si eu antrenorul care sa faca echipa din niste "jucatori de curtea scolii", ca altfel nu pot sa-i numesc. Nu prea ma intereseaza, dar nu pot sa ma abtin.
Daca asta e fotbal ce se joaca de echipa Romaniei, atunci ce se joaca prin Anglia, Spania ce o fi ?
De fapt nu stiu de ce ne-am astepta din partea fotbalului sa fie altfel decat e toata Romania. Doar exceptiile ar putea sa faca ceva care sa fie deasupra valorii Romaniei (global vorbind- individual mai gasim si lucruri bune pe ici pe colo) Si in fotbal nu prea le gasim la ora actuala.
kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl