Corectie: super amoled![]()
Parerea mea ( si nu numai) smartphone-ul se cumpara HTC. Motivul este simplu pentru ca ei fac telefoane , pentru ca ei fac telefoane pentru google ,pentru ca ei au definit si realizat smartphone-ul asa cum arata in zilele noastre.Asus , samsung ,LG etc incearca sa-i ajunga din urma si intradevar unii au mai reusit cu un model doua dar cam atat. Mai bine un HTC optimizat decit altceva care hardware sta nemaipomenit si cu o colectie de bug-uri frumusica.
PS: NU am HTC , am asus (acuma vechi) care la vremea lui batea la cur pe hardware cam tot ce prindea dar nu a fost suficient.
PS2isplay-ul sa fie amoled.
f11
Corectie: super amoled![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Adevarul e ca nici mie nu imi place LG (la tv-uri intodeauna am ales altceva decat LG) insa la telefoane au facut progrese si fac in continuare iar ca pret sunt intodeauna mai jos decat HTC, Samsung, etc.
Un alt criteriu de alegere in opinia mea este sticla care protejeaza ecranul... pot sa confirm ca Gorilla Glass este cu adevarat fenomenala deoarece nici daca ma uit cu lupa nu vad cea mai mica zgarietura desi l-am purtat inca de la inceput fara folie protectoare + scapat pe jos de 2 ori. La Galaxy S trebuie atentie doar la capacul de pe spate... acela intr-adevar capata destul de usor zgarieturi dar noroc ca acum se gaseste de cumparat separat
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Majoritatea folosesc Gorilla Glass, deci mai nou nu e o problema.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!