-
Standard RSP member
Card FOCUSSAT inactiv
Ce se poate face cu un card focussat inactiv ...figureaza ca predat si nu se mai poate incarca . Am avut inspiratia de a suna la serv clienti inainte de a incarca . Daca se poate raspunsuri fara glume.
-
-
Standard RSP member
Nu m-a costat decat sa fac sa merarga fta kaonul .
-
Standard RSP member
incearca si cu un card verde de activare.......gasesti la domo...eu am reusit sa activez cateva.
http://www.focussat.ro/produse.html
-
-
-
Standard RSP member
Trebuia sa verifici seria in call center inainte sa il cumperi. Nu cred ca reusesti sa mai faci ceva cu el.
-
Standard RSP member
Maine o sa sun la ei si le spun situatia ...poate o sa inteleaga situatia sau poate nu .
-
Daca cardul are caid nou b02 incearca sa reincarci si poate ai noroc. Daca are vechiul caid numai la ei poti face reactivare.
-
Standard RSP member
Aici nu e vorba de reactivare ci de o teapa.
Nu o sa rezolvi nimic la call center.
-
A spus maximus de vreo teapa? Eu i-am dat o solutie; il poate costa maxim 23 ron (pretul unei incarcari pe o luna la familia). Asta doar daca are caid b02.
-
-
Standard RSP member
Deci. Cardul il am de la un amic ce a vrut doar sa schimbe softul la receptor sa vada programe libere , nu avea ce face cu cartela ( receptorul l-a luat de la un coleg aproape moca). Nimeni nu a luat teapa. Am vrut sa il incarc dar am sunat inainte la serviciul clienti sa ma asigur ca nu sant probleme...dar raspunsul a fost clar . Nu se poate activa . Am crezut ca un mic ajutor sau un tertip poate face sa am cardul valabil dar fara a fi obligat sa incarc un an de zile obligatoriu. Am sa sun la ei la urmatoarea reincarcare pe care o sa o fac la focuss cu codul de reincarcare valabil in fata ...
-
Standard RSP member
Si eu sunt intr-o situatie similara , numai ca mi-e frica sa sun la ei sa intreb , nefiind titularul cardului , sa le dau numarul si sa-l inchida ei .
Ce ziceti , teotia conspiratiei ?
Sau sa intreb fara grija ?
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k