0

Dislikes:
0
-
Exact cum scrie si in titlu modelele de la VU sunt considerate ca niste ofensive la modelele dream multimedia
Atu-ul pe care la avut pana acum modelele de la dream multimedia a fost suportul software foarte bogat/diversificat si asta si din cauza ca peste 2-3 ani au dominat piata receptoarelor cu linux ( enigma1/2 )
Insa mentinerea unor preturi nejustificate de mari ( vezi monopol ) au adus la aparitia receptoarelor VU si chiar si de la alte firme
Acum "care este cel mai tare din parcare" - parerile sunt impartite , insa trebuie sa recunoastem ca daca dream multimedia nu ar fii tinut si tin in continuare preturi nejustificate la modelele lor aceasta ofensiva nu ar fii aparut
In plus cei de la dream multiedia pierd teren si cu emmu-ul care ia tinut in varful piramidei - cccam-ul , oscam-ul incepand incetul cu incetul sa se raspandeasca pe cat mai multe modele/firme de receptoare cu linux/enigma
Pt. noi userii aceste ofensive sunt si vor fii de bun augur avand in vedere ca numai exista acel monopol de care am scris mai sus
Este adevarat ca nici dream multimedia nu va renunta asa de usor la acel monopol si incercand prin toate caile/mijloacele sa impuna/incetineasca aceasta ofensiva
-
Standard RSP member
Nu inteleg de ce se "sufoca"proprietarii de DM . Vu+ este o marca , nu o clona precum numeroasele chinezarii aparute pe piata copiate fidel dupa dm .
Este ca si cum am numi clone toate masinile construite dupa cea produsa de Daimler .
Revenind la preturi , acestea sunt destul de piperate , insa cererea dicteaza intotdeauna preturile . Daca vu+ sau dm nu ar avea vanzarile preconizate sunt convins ca ar ajusta preturile . Din pacate am observat ca dm a crescut pretul la toate produsele in ultimele luni.
Sunt posesor de vu+solo si ma declar multumit (in cccam am aproape 80 linii functionale ) fara sa am blocaje .
Nu cred ca preturile noilor modele vor fi mult mai mari decat cu conditia sa fie scoase de pe piata vechile modele ceea ce pare greu de crezut , mai ales pentru vu+duo .