Este Clarke-Tech ET9000 peste VU-DUO si Dream 800SE.Le-am testat ieri cu alti 2 prieteni.Si ei au ajuns la aceiasi parere.
Dislikes: 0
Este Clarke-Tech ET9000 peste VU-DUO si Dream 800SE.Le-am testat ieri cu alti 2 prieteni.Si ei au ajuns la aceiasi parere.
Acest clasament instabil ar trebui sa ne bucure, important e sa avem cat mai multe optiuni calitate/pret.
Daca pana la aparitia VU, DMM facea ce vroia cu piata, situatia s-a cam schimbat un "pic" cu noii veniti si cei ce vor mai veni, si sa nu uitam de evolutia si suportul oscam care cu siguranta va avea si el ceva de spus in viitor.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
unii se simt datori sa agite apele aiurea, in primul rand cum poti compara receptoare
din clase diferite? de cate ori se discuta de un receptor E1/2 inevitabil se trezeste cate
unu sa-l compare cu dm. stati fratilor linistiti ca mai toti avem dm-uri!
faceti un topic nou, puneti pozele cu dm la paris, barcelona sau pe unde mai santeti ,
laudati superscula voastra dar lasatii pe ceilalti sa discute despre "clonele" lor!
Last edited by MihaiP; 18-05-11 at 11:58.
Mi se pare o aberatie spusa de tine in acest momet!
Te intrebi probabil "DE CE?"
Pentru simplul fapt nici un alt receptor bazat pe linux nu are un suport din partea multor teamuri precum "VU"
Nu coteaza ce model avem conteaza ce suport avem petru a satisface cerintele noastre, este primul lucru
care trebuie vazut la achizitionarea unui model de acest gen.
Last edited by MihaiP; 18-05-11 at 12:00.
..::EGAMI TEAM::..
E relativ totul. Asa si eu la Alien (care costa 150 euro) daca rezolv 2 sau 3 probleme, pot sa spun ca e zmeu.
S-a cam generalizat ca aparatele sa "stie carte".
Depinde la ce te referi.
Vu+ Duo ? sau astept Ultimo ?
Salut, parerea mea : un VU+ DUO . Argumente : e un receptor ''maturizat '' , are sustinere soft maturizata . Cine e vechi in ''bransa '' stie sau ar trebui sa stie ca primele 6 -12 luni , minim , de la aparitia unui nou receptor sunt probleme hardware si software pana la ''maturizare '' . Spor ...
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!